Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 14/10 Κριός


Κάντε την όποια προσφορά σας με χαμόγελο, αγαπητοί Κριοί! Η καρδιά σας θα γεμίσει με δοτική και θετική ενέργεια, αν δεν προσποιηθείτε τους μάρτυρες και δεν εμπλακείτε σε δράματα. Αναζητήστε ευκαιρίες για να τείνετε χείρα βοήθειας, όχι μόνο επειδή θα νιώσετε καλά αλλά και για να σταθεροποιήσετε στη δυναμική σας στη ζωή των άλλων:
Μιας και το φιλανθρωπικό αίσθημα καλλιεργείται από το σπίτι, φροντίσετε να στηρίζετε και δικούς σας ανθρώπους όσο και τους αγνώστους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, βγάλτε τα μαύρα γυαλιά που σας καλύπτουν! Είστε οι απόλυτοι ηγέτες της ομάδας, συγκυρία που απαιτεί δημοσιότητα και γνωστοποίηση των θέσεών σας.
Μια τολμηρή ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον επιδεικτικό Δία, σας προσδίδει κύρος και λάμψη πολλών καρατίων. Μην παραμερίζετε για να διευκολύνετε άλλους ή γιατί νιώθετε άβολα με την προσοχή που λαμβάνετε…
Οι συνεργάτες σας αναζητούν έναν δυνατό καθοδηγητή προς τη σωστή κατεύθυνση. Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, δεν υπάρχει καλύτερος υποψήφιος από εσάς γι’ αυτό τον ρόλο! 

ζώδια σήμερα 14/10 Δίδυμοι

Προσέξτε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, αγαπητοί Δίδυμοι! Ίσως να τους έχετε παραμελήσει τελευταία, γι’ αυτό καλείστε να μαζέψετε τα κοινωνικά σας φτερά… Μην αναλώνεστε προς πάσα κατεύθυνση και μην αφήσετε να περάσει άλλος χρόνος: Δώστε στους φίλους και την οικογένεια την ίδια αγάπη, που θα δείχνατε σε μια νέα γνωριμία που θέλετε να γοητεύσετε ή να εντυπωσιάσετε. Κάθε ειλικρινής προσέγγιση έχει τη προοπτική να ενδυναμώσει τις μεταξύ σας σχέσεις! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Η γοητεία σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό φροντίζει μια σύμπραξη της Σελήνης στον ευφράδη 3ο Οίκο σας, με τον προωθητή Δία στον τομέα σας των σχέσεων. Μειώστε ταχύτητα και απολαύσετε την ευκολία που θα σπάτε τον πάγο, με ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον ή το ταίρι σας. Με το ευφυές χιούμορ σας θα θερμαίνετε το κλίμα, μιας και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για να «θεραπευθούν» διαφωνίες. Δύσκολα πιέζεται ή αναστατώνεται κάποιος όταν γελάει… Το πολύ-πολύ να γελάσετε μαζί από καρδιάς και να προσεγγιστείτε περισσότερο! 

ζώδια σήμερα 14/10 Λέων

Το σύμπαν σας παράσχει το άγγιγμα του Μίδα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη και ο Δία της εύνοιας ευθυγραμμίζονται στη ζώνη σας της αφθονίας. Στοχεύστε τα «χρυσοδάκτυλά» σας προς καθετί προσοδοφόρο, από ένα εγχείρημα μέχρι μια καινούργια ιδέα που σας συναρπάζει. Ακόμα κι αν είστε αβέβαιοι για κάτι, ίσως κερδίσετε περισσότερα καινοτομώντας σε ανεξάρτητα έργα στο αντικείμενό σας. Μην σπαταλήσετε χρόνο στη σκέψη, κάντε τα πάντα για να σφραγίσετε τώρα επικερδείς συμφωνίες! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Στήστε κάμερες και φώτα, αγαπητοί Παρθένοι! Οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας, χάρη στη σύμπραξη της Σελήνης από τον 1ο Οίκο σας της προβολής με τον Δία της λάμψης. Η δύναμη της πειθούς σας είναι σε έξαρση και μπορείτε να κερδίσετε από κάθε είδους προσέγγιση. Αυτή είναι η στιγμή να γνωστοποιήσετε τις απόψεις σας, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Πιστέψτε στις προτάσεις που απευθύνετε, έχετε όλα τα φόντα για να πάρετε θετικές απαντήσεις. Παράλληλα με την αυτοπεποίθηση, δοκιμάστε και μια αναβάθμιση της εικόνας σας: Βάλτε χρώμα και κομψότητα στην εμφάνισή σας! 

ζώδια σήμερα 14/10 Ζυγός

Προσεγγίστε περισσότερο τους ανθρώπους που αγαπάτε, αγαπητοί Ζυγοί! Η ατμόσφαιρα διέπεται από ευαισθησία, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον γενναιόδωρο Δία. Είναι βέβαιο ότι οι δικοί σας θα χαρούν να φάτε μαζί, να συζητήστε και να περάσετε ευχάριστες ώρες. Η ενδυνάμωση αυτών των σχέσεων θα δώσει χαρά σε όλες τις πλευρές. Αν είστε νεοφερμένοι σε μια περιοχή, βάλτε στόχο να κάνετε τώρα τουλάχιστον έναν καινούργιο φίλο! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η ομαδικότητά σας χρειάζεται μια ανανέωση! Σε αυτό θα βοηθήσει η αποδοτική σύμπραξη της Σελήνης με τον Δία, που προσδίδει επιτυχία σε κάθε συνέργεια. Έχει φτάσει η στιγμή να αποβάλετε από το περιβάλλον και το σκεπτικό σας κάθε αρνητική επίδραση. Ενώστε τις δυνάμεις σας με τους νικητές, χωρίς μεγαλόψυχες παραχωρήσεις. Οι καινοτόμες σας ιδέες μπορούν να φέρουν καινούργια και φιλόδοξα άτομα στη ζωή σας – και κανείς δεν ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσουν οι «συμπράξεις» σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θέλετε να ανελιχθείτε, αγαπητοί Τοξότες; Επιστρατεύστε τη διπλωματική αλλά ειλικρινή δυναμική σας! Αυτό συστήνει μια αρμονική γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία της έμπνευσης. Αφού δεν μπορείτε να κάνετε χειραψίες και να φιλάτε μωρά, δικτυωθείτε αξιοποιώντας τη γοητεία σας. Απολαύστε τη διαδικασία, γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιες προσεγγίσεις θα σας ανοίξουν πολύτιμες πόρτες. Από την άλλη πλευρά, μην ξεχαστείτε: Κάποιοι είναι εξοικειωμένοι με την κολακεία, άρα οι ιδέες και τα προσόντα σας θα κάνουν τη διαφορά! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Ρισκάρετε για τα όνειρά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη και ο Δίας της εύνοιας από τα δικά σας εδάφη, σχηματίζουν μια ονειρική γωνία… Και αυτή δίνει πράσινο φως για να κάνετε ακόμα και τολμηρές κινήσεις προς τα ζητούμενά σας. Καλύτερα να κάνετε πολλές προσπάθειες, παρά να υποτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μπορεί να χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με άτομα από διαφορετικά μέρη του πλανήτη ή άλλες κουλτούρες. Αλλά με το βλέμμα στον στόχο, δεν υπάρχει όριο στις προοπτικές σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Απολαύστε το χάρισμα του θεραπευτή και του συμβούλου, αγαπητοί Υδροχόοι! Το ανορθώνει μια δυναμική ευθυγράμμιση της Σελήνης με τον σοφό Δία. Δεν αποκλείεται να γίνετε οι «εξομολογητές» στο γραφείο ή τον φιλικό σας κύκλο… Γι’ αυτό κρατήστε ανοικτή την πόρτα σας και τις συνδέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι συμβουλές σας μπορεί να σώσουν κάποιους από σοβαρά λάθη. Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε, είναι να αφήσετε τους άλλους να έρθουν σε εσάς. Μια παρέμβασή σας μπορεί να εγείρει αντιστάσεις. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να προσφέρετε βοήθεια διακριτικά και ανώνυμα! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, φαίνεται να είναι κάπως θολή η γραμμή που διαχωρίζει τη φιλία από το κάτι παραπάνω! Αλλά επειδή ένα φιλί δεν είναι ποτέ «απλά» ένα φιλί, μην ανοίξετε την πόρτα σε κάτι που φέρει την επιγραφή «περίπλοκο». Καλύτερα να αξιοποιήσετε την ανανεωμένη σας αυτοπεποίθηση αφήνοντας πίσω ό,τι πήρε αχρείαστες διαστάσεις. Μπορεί πραγματικά να υπάρχει μια πολλά υποσχόμενη προοπτική σε μια φιλική σχέση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, καθίστε να συζητήσετε το ευαίσθητο θέμα που αποφεύγετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365