Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Πέλλας

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, για λόγους βελτίωσης και συντήρησης του δικτύου θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:


11/10/2020 7:30:00 πμ - 2:30:00μμ

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ


12/10/2020 7:30:00π, - 1:00:00 μμ

ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ, ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΙΚΟΙΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΠΕΝ/ΝΟΥ.ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑΛΑΜΠΑ (ΜΠΑΝΤΙΜΑΡΟΥΔΗ)


12/10/2020 7:30:00 πμ - 2:30:00 μμ

ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ & ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365