Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Η συνταγή της ημέρας: Συκωτάκι τηγανητό

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:



Υλικά
Συκώτι 1 κιλό κομμένο σε κομμάτια
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
Αλάτι
Κόκκινο πιπέρι
Ρίγανη
Λάδι για τηγάνισμα
Κρεμμύδι 1 κομμένο σε φέτες
Μαϊντανός 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος

Οδηγίες
Καθαρίζουμε καλά το συκώτι βγάζοντας την πέτσα από πάνω και τα νεύρα (αν υπάρχουν ενδιάμεσα). Το κόβουμε σε καρέ κομματάκια (όχι πολύ μικρά για να μην ξεραθούν στο τηγάνισμα). Τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε καλά και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά περίπου 5 λεπτά και από τις 2 πλευρές. Τα βγάζουμε σε πιατέλα, αλατίζουμε, βάζουμε και λίγο ρίγανη και κόκκινο πιπέρι και λίγο από το ζουμί του από πάνω .Το μυστικό για μαλακό συκώτι είναι λίγο τηγάνισμα και σκέπασμα πριν το σερβίρουμε για 5 λεπτά. Συνοδεύεται με ψιλοκομμένο μαϊντανό και κρεμμυδάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365