Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 1/10 Κριός

Δεν έχετε κανένα λόγο να είστε ταπεινοί με τα επιτεύγματά σας, αγαπητοί Κριοί! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, αποτελεί προσωπική πρόσκληση να λάμψετε και να περηφανευτείτε. Η σκληρή δουλειά που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες, θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.
Γιατί να μην το γνωστοποιήσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν; Τις επόμενες δύο εβδομάδες ας αναλογιστείτε τη διαδρομή σας, από την αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 24 Μαρτίου… Και μετά να θέσετε το ερώτημα: Τι έπεται; 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Έχετε την τάση να κρατάτε αιωνίως πράγματα και αναμνήσεις, αγαπητοί Ταύροι… Αλλά φτάνει κάποια στιγμή που πρέπει να τα ξεφορτώνεστε και να αφήνετε το παρελθόν πίσω σας!
Το απαιτεί η λαμπερή Πανσέληνος στον Κριό και τον 12ο Οίκο σας των λήξεων, της ίασης και της μετάβασης. Τώρα πρέπει να τραβήξετε το «τσιρότο» και να καλωσορίσετε την φρέσκια ενέργεια.
Μπορεί να πονέσετε στιγμιαία, όμως στη συνέχεια θα περάσετε ανάλαφροι στο καινούργιο μονοπάτι σας! 

ζώδια σήμερα 01/10 Δίδυμοι

Φυσικά έχετε φίλους όπου Γης, αγαπητοί Δίδυμοι! Αλλά μπορεί ακόμη να αναζητάτε τους πιο έμπιστους ανθρώπους για να δημιουργήσετε τον ιδανικό κύκλο. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η πρωτοπόρος Πανσέληνος στον Κριό και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Θα έχετε πολλούς λόγους να χαίρεστε καθώς θα διευρύνονται οι συμπράξεις σας. Παράλληλα, αξιοποιήσετε το τεχνολογικό πλεονέκτημα της συγκυρίας για να αναβαθμίσετε τις συσκευές και τα διαδικτυακά σας εγχειρήματα!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Ετοιμαστείτε για μεγάλους θριάμβους, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Πανσέληνος στον Κριό και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, θα σας γεμίσει ενθουσιασμό. Μην αρκείστε πλέον σε ημίμετρα, μια αλλαγή ή μια ευκαιρία θα σας παράσχει το κύρος και τα καθήκοντα που ονειρεύεστε. Μην πιεστείτε με τις λεπτομέρειες, μαθαίνετε γρήγορα και θα συντονιστείτε στη διαδρομή ενός πιο προβεβλημένου ρόλου. Και αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν αποκλείεται μια συναρπαστική πρόταση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

ζώδια σήμερα 01/10 Λέων

Η αλήθεια γίνεται το μόνο ζητούμενό σας, αγαπητοί Λέοντες! Η τολμηρή Πανσέληνος στον Κριό, ενεργοποιεί τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας και ανοίγει τα σφραγισμένα χείλη. Απελευθερωθείτε από τους προσωπικούς σας περιορισμούς, αυτά που κρατάτε σας βλάπτουν περισσότερο από το να τα μοιραστείτε. Η κατανόηση και το θάρρος που σας χαρακτηρίζουν, θα φέρουν νέες εμπειρίες για να διευρύνετε το σκεπτικό σας. Ακούστε το ένστικτό σας, σπανίως λανθάνει!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορεί μια σχέση να μετατραπεί αίφνης από γαλήνια σε συναρπαστική; Μπορεί, σας απαντά η Πανσέληνος στον Κριό και τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας και του ερωτισμού! Θα εμπνευστείτε να κάνετε τολμηρές κινήσεις σε αυτή την προσωπική επαφή… Αλλά είστε πραγματικά έτοιμοι; Άπαξ και περάσετε αυτό το κατώφλι, θα είναι πολύ δύσκολο να υπαναχωρήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι, μια σεξουαλική έλξη θα εκτοξευτεί. Και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση!

ζώδια σήμερα 01/10 Ζυγός

Φύγετε από τη θέση της άμυνας, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι προσωπικό σας δικαίωμα να υποστηρίζετε όσα πιστεύετε, χωρίς να σκέφτεστε συνεχώς την αρμονία στην ατμόσφαιρα. Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Κριό, φωταγωγεί τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Είναι η στιγμή να αποδεχθείτε καταστάσεις ή να αποχωρήσετε από αυτές, όμως δεν θα κάνετε άλλους συμβιβασμούς. Μόνο με αυτή την προσγείωση μπορείτε να χαράξετε και τα επόμενα βήματά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Εστιάστε στην ευημερία και την καλή φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Σκορπιοί! Η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Κριό, φωτίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας και της φροντίδας του εαυτού σας. Συνειδητοποιήστε ότι μόνο εσείς θα βάλετε σε σειρά τη ζωή σας, με ένα πλάνο υγιούς διαβίωσης. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για να βγείτε κερδισμένοι, από τη φθινοπωρινή αφθονία σε λαχανικά και φρούτα. Μόλις απομακρύνετε τους «πειρασμούς», θα δείτε εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα και τη διάθεσή σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Κριό φουντώνει τον 5ο Οίκο σας του έρωτα και της λάμψης! Θα τραβάτε την προσοχή όπου κι αν βρεθείτε, γι’ αυτό επιδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν χρειάζεται μια ανανέωση η εξωτερική σας εμφάνιση, είναι η ιδανική στιγμή να φροντίσετε τα μαλλιά και την γκαρνταρόμπα σας. Με τον έρωτα να πλανάται στον αέρα, θα αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας ή θα έρθουν καινούργια ενδιαφέροντα στον δρόμο σας… Και μην παραμερίσετε τη μούσα της έμπνευσης, που σας ψιθυρίζει δημιουργικές ιδέες! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Το σπιτικό σας και η εργασιακή καθημερινότητα γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Φροντίζει γι’ αυτό η Πανσέληνος στον Κριό και τον οικιακό τομέα σας. Αλλάξτε θέση στα έπιπλα για να ρέει η θετική ενέργεια, ανανεώστε τους χώρους σας. Ειδικά αν τελευταία δουλεύατε ασταμάτητα, αυτό είναι έναυσμα για να επιστρέφετε νωρίτερα στην έδρα σας. Ελάτε πιο κοντά με τα άτομα του οικογενειακού κύκλου – αλλά δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τίποτα δεν σας συναρπάζει περισσότερο από μια εκτενή λίστα επαφών… Αρκεί να τη συνθέτουν άνθρωποι τρυφεροί, χαρισματικοί και με καινοτόμες προθέσεις! Τώρα μπορείτε να διευρύνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες, χάρη στην Πανσέληνο στον Κριό και τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας. Κάντε κινήσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με ομοϊδεάτες σας, αναδείξτε τη συνεργατική φύση σας με σχέδια που χρειάζονται κι άλλα άτομα. Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως μια απλή συζήτηση να επιφέρει γρήγορα ένα ραντεβού! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες


Αγαπητοί Ιχθύες, βάλτε σε προτεραιότητα την οικονομική σας ευμάρεια! Την ευνοεί η μοναδική για φέτος Πανσέληνος στον Κριό και τον τομέα των χρημάτων και της σταθερότητας. Αν πιέζεστε οικονομικά ή δεν αξιοποιείτε τα ταλέντα σας, αρχίστε να στήνετε ένα μακρόπνοο σχέδιο. Αναβαθμίστε τα κοινωνικά σας δίκτυα, βελτιώστε το γνωστικό σας πεδίο, αναδιαμορφώστε τον προϋπολογισμό σας. Να είστε σε επαγρύπνηση, για να αδράξετε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει. Αν σφίξετε λίγο το ζωνάρι σας για τους επόμενους έξι μήνες, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από τα κέρδη που θα λάβετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365