Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 20/10 Κριός

Υπάρχει κάτι που σας κρατά πίσω, αγαπητοί Κριοί; Ό,τι κι αν είναι, θα το καταρρίψει μια υποκινητική ώθηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας! Η Σελήνη στον Τοξότη και τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, σχηματίζει ένα τρίγωνο στήριξης με τον Άρη στο ζώδιό σας.
Μπορεί να προωθείτε διαδικτυακά την ατομική ευθύνη εν μέσω της πανδημίας, να αναζητάτε ένα εργαστήρι αυτοεξέλιξης ή να ετοιμάζετε ένα συγγραφικό εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση θα είστε ασταμάτητοι, με τον Άρη να σας εκτοξεύει στην στρατόσφαιρα. Και μόλις δώσετε σάρκα και οστά σε αυτό το όνειρό σας, θέστε το παροιμιώδες ερώτημα στον εαυτό σας: Τι έπεται;

ζώδια σήμερα Ταύρος

Σκέφτεστε να κάνετε ένα «επόμενο βήμα», αγαπητοί Ταύροι; Θα έχετε το απαραίτητο θάρρος, χάρη στο υποστηρικτικό τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον ανάδρομο Άρη.
Μπορεί κάτι να σας απέτρεπε να θέσετε τα ζητούμενά σας, από τη δέσμευση με το ταίρι σας ή και την απόκτηση ενός απογόνου, μέχρι ένα πνευματικό ενδιαφέρον και την μύηση στο Τάντρα.
Αν αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας, θα εντοπίσετε κάθε καλά κρυμμένο εμπόδιο και θα προχωρήσετε για να το ξεπεράσετε. Μπροστά σας περιμένει μια πιο γλυκιά και τρυφερή ζωή!

ζώδια σήμερα 20/10 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, γνωρίζετε το αίτημα για παγκόσμια ειρήνη, αγάπη και κατανόηση! Με αυτό θα πορευτείτε, καθώς η Σελήνη στον 7ο Οίκο σας της αρμονίας σχηματίζει τρίγωνο με τον ατρόμητο Άρη. Για όλες τις σχέσεις σας ρομαντικές ή πλατωνικές, θα υιοθετήσετε μια πιο ιδεαλιστική οπτική με ανώτερες δονήσεις και ανοικτό πνεύμα. Συμπράξτε με τους εξίσου ανοικτόμυαλους φίλους σας και ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει. Έχει σημασία για εσάς να επιφέρετε πραγματική διαφορά στον κόσμο – και η εμπνευσμένη συντροφιά είναι ο καλύτερος τρόπος!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αποχαιρετίστε κάθε ανθυγιεινή συνήθειά σας! Ζάχαρη, πρόχειρο φαγητό και γλουτένη αποβάλλονται, για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Την ώθηση σας δίνει το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον αποδοτικό Άρη. Αν κάποια άλλη στιγμή δεν μπορούσατε να απαρνηθείτε μια απόλαυση, τώρα γίνεστε μια ατρόμητη μηχανή όσον αφορά τη διατροφή και την εξάσκησή σας. Αξιοποιήστε αυτές τις ευεργετικές δονήσεις για να περάσετε σε μια νέα εποχή ευημερίας, με δομές και συνήθειες που θα έχουν διάρκεια. Σύντομα θα εντυπωσιαστείτε από τον πιο δυνατό και λαμπερό εαυτό σας!

ζώδια σήμερα 20/10 Λέων

Τραγουδήστε, χορέψτε, εκφραστείτε, αγαπητοί Λέοντες! Το απαιτεί το τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας της διασκέδασης, με τον ορμητικό Άρη. Η διάθεση για χαρά παίρνει την ανιούσα και κάθε απαισιόδοξη σκέψη φεύγει από τη ζωή σας. Αποφύγετε κάθε βαρετή δραστηριότητα, στα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σας, επιλέξτε κάτι απρόβλεπτο. Δεν χρειάζεται να υπάρχει λόγος ή αφορμή, απλά αγκαλιάστε αυτή την ανάγκη για περιπέτεια! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ενδώστε στην ανάγκη σας για θαλπωρή! Την κεντρίζει ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, με τον υποκινητή Άρη. Επιθεωρήστε τους χώρους σας, για να δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των επίπλων ή τη διακόσμηση: Πρόθεσή σας είναι να τους εμπλουτίσετε με καινούργια και θετική ενέργεια. Την αίσθηση ασφάλειας μπορεί να βελτιώσει και μια διευθέτηση δανείων ή υποθηκών, που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας. Και απόψε απολαύστε μια σπιτική κοτόσουπα, που θα σας γεμίσει αρμονία και τρυφερότητα! 

ζώδια σήμερα 20/10 Ζυγός

Επιθεωρείστε τις πιο αποδοτικές επαφές σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αξιοποιήστε τη διανοητική οξύνοια που σας προσφέρει ένα τρίγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη στον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας και τον διεκδικητικό Άρη. Κάθε ανταλλαγή ιδεών και ανάπτυξη σχεδίων, χρειάζεται ανθρώπους που χρειάζονται εσάς… Θα τα πάτε επίσης θαυμάσια στις διαπροσωπικές επαφές, στο γράψιμο και τη διδασκαλία. Με το μυαλό σας σε υπερωριακή λειτουργία, μην εκπλαγείτε αν κλείσετε μια σημαντική δουλειά. Με την κατάλληλη ομάδα στήριξης, θα αποτελέσετε «κελεπούρι»! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μαζέψτε το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Σκορπιό! Η Σελήνη στον Τοξότη και τον 2ο Οίκο σας της σταθερότητας, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη. Οι τομείς σας που αφορούν χρήματα και προϋπολογισμό απαιτούν σύνεση, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να χειριστείτε τις ρεαλιστικές υποχρεώσεις σας, δώστε περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες. Αυτές θα ανορθώσουν κάθε μελετημένο σχέδιό σας, με πρακτικά και γρήγορα αποτελέσματα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ο εαυτό σας είναι σε πρώτο πλάνο, αγαπητοί Τοξότες! Οι πιο προσωπικοί στόχοι βγαίνουν στο προσκήνιο, χάρη στη Σελήνη στο ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας της ταυτότητας. Το υποστηρικτικό τρίγωνο που σχηματίζει με τον ορμητικό Άρη, σας κάνει εξίσου διαθέσιμους να δώσετε χαρά και στους άλλους. Αλλά δεν πρέπει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα δικά σας σχέδια, όσο επικρατεί αυτή η ενθουσιώδης ενέργεια. Όποιο κι αν είναι το πιο μεγαλεπήβολο όνειρό σας, η ώθηση δυναμισμού θα σας φέρει πιο κοντά στον θρίαμβο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Παραμείνετε ρεαλιστές, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Σελήνη στον 12ο Οίκο σας του υποσυνείδητου, σχηματίζει τρίγωνο με τον τολμηρό Άρη. Είναι καιρός να πάτε στα όποια συναισθηματικά συντρίμμια σας και να τα απομακρύνετε άπαξ δια παντός. Δεν έχει σημασία αν οι πληγές σας εδράζουν στην παιδική ηλικία ή σε σχέσεις αλληλεξάρτησης.: Έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τον φόβο και την πικρία από τη ζωή σας, κοιτάζοντας κατά πρόσωπο την αλήθεια! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Οικοδομήστε το πιο στιβαρό δίκτυό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η Σελήνη στον 11ο Οίκο σας των συνόλων, σχηματίζει τρίγωνο με τον απαιτητικό Άρη. Η πειθώ σας είναι αυτή που θα βοηθήσει να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα, ειδικά αυτά που είναι σε πόστα κύρους. Τι πειράζει να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, αν ενισχύσει την προσπάθειά σας; Και να ξέρετε ότι όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο περισσότερους θαυμαστές θα έλξετε. Δεν θα χαρούν όλοι με τα αιχμηρά σας σχόλια, όμως η πλειοψηφία θα τα εκτιμήσει! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ανορθώσετε τους στόχους και τα οράματά σας! Οι φιλοδοξίες σας παίρνουν φωτιά, χάρη στο τρίγωνο της Σελήνης από τον 10ο Οίκο σας της καριέρας με τον παρακινητή Άρη. Καιρός να αποφασίσετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να διώξετε, μέχρι να στήσετε ένα αποδοτικό περιβάλλον. Τολμήστε να προσεγγίσετε άτομα σε θέσεις ηγεσίας ή κύρους, ακόμα και με κάποιες φιλοφρονήσεις. Σημασία έχει να κερδίσετε την ευκαιρία για μια νέα καριέρα, μια προαγωγή ή μια αύξηση. Τώρα μπορείτε να χαράξετε αυτή τη διαδρομή για την επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365