Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού συγκρούστηκε με εμπορικό έξω από τον Πειραιά – Έχει πάρει μεγάλη κλίση

Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα, διασώθηκαν και δεν κινδυνεύουν

Το εμπορικό πλοίο έπεσε πάνω στο ναρκοθηρευτικό πλοίο “Καλυψώ” του Πολεμικού Ναυτικού, έξω από τη Σαλαμίνα. Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης! Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα, διασώθηκαν και δεν κινδυνεύουν.


Συναγερμός έχει σημάνει από το ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης (27.10.2020) έξω από τον Πειραιά, κοντά στη Σαλαμίνα. Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με το ναρκοθηρευτικό “Καλυψώ” του Πολεμικού Ναυτικού. 


Το εμπορικό πλοίο, που μεταφέρει κοντέινερ, έπεσε πάνω στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τη Σαλαμίνα. Το ατύχημα έγινε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί. 


Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πως έγινε η σύγκρουση. Σύμφωνα με το λιμενικό, το εμπορικό πλοίο Maersk Launceston έβγαινε από την Cosco στο Κερατσίνι και άγνωστο πως έπεσε πάνω στο “Καλυψώ”, με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στην πρύμνη και να το κόψει στα δυο! 


Τέσσερις άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα μετά τη σύγκρουση. 


Οι πρώτες εικόνες δείχνουν το σημείο της σύγκρουσης και φαίνεται το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού να έχει κοπεί στα δυο και να έχει πάρει κλίση και να βυθίζεται! 


Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Οι τέσσερις άνθρωποι που έπεσαν στη θάλασσα, διασώθηκαν. Έχουν τραυματιστεί αλλά άγνωστο πόσο σοβαροί είναι οι τραυματισμοί τους. 


Το “Καλυψω” είναι φτιαγμένο από πλαστικό και ανθρακονήματα γι’ αυτό και η εκτίμηση είναι πως παρόλο που έχει κοπεί στα δυο και έχει πάρει κλίση, θα καταστεί δυνατό να διασωθεί. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365