Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Με εντολή Μητσοτάκη «άκυρο» στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Δεν πρόκειται τελικά να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων

Αναστέλλεται οριστικά η απόφαση για επιστροφή κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων. Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, αποφασίστηκε να μην εφαρμοστεί η μερική παρουσία φιλάθλων.


Δεν πρόκειται τελικά να επιστρέψουν οι φίλαθλοι στις εξέδρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων.


Όπως είχατε διαβάσει νωρίτερα, υπήρξαν ζωηρές ενστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για το αν θα έπρεπε να εφαρμοστεί η χθεσινή απόφαση για μερική παρουσία κόσμου στις κερκίδες.


Κατόπιν συνεννόησης λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τους αρμόδιους λοιμωξιολόγους, κρίθηκε ασφαλέστερο ν’ ανασταλεί το μέτρο και να μην εφαρμοστεί στην παρούσα φάση.


Κάτι που σημαίνει φυσικά πως ούτε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ούτε τα ματς πρωταθλήματος θα διεξαχθούν με κόσμο.


Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει


«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.


Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365