Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Διαδηλωτές προπηλάκισαν τον Τσίπρα έξω από το Εφετείο – Κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ σε αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Ομάδα αντιεξουασιαστών εκτοξεύει καπνογόνα και αντικείμενα

Την ώρα που αναμενόταν η πολυπόθητη απόφαση του δικαστηρίου για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, έξω από το Εφετείο, διαδηλωτές πέταξαν καφέδες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.


Σύμφωνα με το newsit.gr, πρόκειται για μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που αντιλήφθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και κινήθηκαν απειλητικά προς το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για να προστατέψουν τον πρώην πρωθυπουργό του έβαλαν μία ομπρέλα.

Σοβαρά επεισόδια έξω από το Εφετείο Αθηνών

Ομάδα αντιεξουασιαστών εκτοξεύει καπνογόνα και αντικείμενα, ενώ προκλήθηκε διάσπαση του συγκεντρωμένου πλήθους, που ξεπερνά σε αριθμό τους 13.000.

Η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα και τα χημικά έχει γίνει αποπνιχτική ακόμα και στο εσωτερικό της δικαστικής αίθουσας.




3 σχόλια:

  1. Η δημοκράτες σε όλους τους το μεγαλείο δεν ανέχονται ο ένας τον άλλον θαυμαστέ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Τσίπρας ήταν εκεί, στη συγκέντρωση μαζί με χιλιάδες δημοκρατικών πολιτών. Θαυμάστε τον Μητσοτάκη, τον πολιτικό απατεώνα, που έκανε διάγγελμα από το Μαξίμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά βλέπω να έχει λιακάδα και να κουβαλάνε ομπρέλα.....
    Μάλλον το περίμενε ο κλόουν ότι θα τον φτύνουν για το κακό το μάτι.
    Εκτός αν πήγε για να συμπαρασταθεί τον φίλο του τον Μιχαλολιάκο που τόσο πολύ τον στήριξε τα 4.5 που το έπαιζε πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365