Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 23/10 Κριός

Η δύναμη κρύβεται στους αριθμούς, αγαπητοί Κριοί! Οι ομαδικές προσπάθειες μπορούν να επιφέρουν θαύματα, καθώς το Τέταρτο της Σελήνης επαναφορτίζει τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Αν διχάζεστε για το πού να στραφείτε, αναζητήστε τους καλύτερους συνεργάτες.
Αυτοί θα βοηθήσουν για να πάτε τα εγχειρήματά σας στη γραμμή τερματισμού. Οι μελετημένες στρατηγικές θα βελτιώσουν τα έσοδα και την απόδοσή σας. Θέλετε συμμάχους που μοιράζονται το δικό σας πάθος και την εργασιακή ηθική σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Εστιάστε τα μάτια σας στο έπαθλο, αγαπητοί Ταύροι! Το Τέταρτο της Σελήνης στον τομέα σας της καριέρας, καλεί να προωθήσετε τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.
Πιάστε αποφασιστικά το τιμόνι, αφού κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται για να γίνουν πιο στιβαρά τα όνειρά σας. Ο στόχος σας πρέπει να είναι το ταμείο, γι’ αυτό μην περιοριστείτε στην εικόνα των πραγμάτων. Διευρύνετε τον ορίζοντα και τις επαφές σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής.
Οι συμπράξεις με δυνατούς συμμάχους θα σας δώσουν περισσότερη ώθηση προς τις κατάλληλες διαδρομές! 

ζώδια σήμερα 23/10 Δίδυμοι

Μιλήστε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Κάθε λέξη σας θα έχει επιπλέον βαρύτητα, χάρη στο Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας της έκφρασης. Είναι καιρός να αποδώσετε στους άλλους τις ευθύνες τους, προκειμένου να γίνουν βήματα προόδου στις σχέσεις σας. Μόνο προσέξτε να μην αρχίσετε τους εξαντλητικούς μονολόγους: Το ζητούμενο είναι να μιλήσετε «με» τους άλλους, όχι «προς» αυτούς. Δεν χρειάζεται να φτάσετε σε τελεσίγραφα, απλώς εκθέστε τα πράγματα με διπλωματία. Αν θέτετε ερωτήματα αντί να κάνετε κριτική, θα χτίσετε περισσότερες γέφυρες! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είναι αξιέπαινο και θαυμάσιο το πόσο διαφυλάττετε τις πιο στενές σας σχέσεις! Αλλά μπορεί να βιάζεστε να δημιουργείτε οικειότητα, πριν διευκρινίσετε πόσο χώρο χρειάζεστε για τον εαυτό σας… Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας των δεσμών, απαιτεί να εστιάσετε στην ισορροπία. Μήπως αναμένετε πολλά από τρίτους για την προσωπική σας ευτυχία; Είναι καιρός να τονώσετε την αυτάρκειά σας, να διαθέτετε ατομικό χρόνο στον εαυτό σας. Λίγη απόσταση θα κάνει θαύματα στην ψυχολογία και των δύο πλευρών!

ζώδια σήμερα 23/10 Λέων

Είναι καιρός να σταματήσετε τις νύξεις, αγαπητοί Λέοντες! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον τομέα σας των δεσμεύσεων, απαιτεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Μόνο τα ξεκάθαρα συμπεράσματα θα διασφαλίσουν μια ομαλή πορεία στο εξής… Μέχρι πού είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε; Η συζήτηση ευνοεί την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας, αρκεί έχετε κατανοήσει μέσα σας τα όριά σας. Να θυμάστε ότι η συνέπεια και η ειλικρίνεια είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για τη διάρκεια της σχέσεις σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, φαίνεται να έχετε βγει από τη διαδρομή της ευημερίας… Και όσο εμμένετε στην ικανοποίηση υπερβολικών απαιτήσεων, δεν πρόκειται να ισορροπήσετε! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, φωταγωγεί τον 6ο Οίκο σας της ζωτικότητας. Πρέπει να στήσετε ένα πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας, που να περιλαμβάνει τη φροντίδα του εαυτού σας. Ίσως να εντάξετε σε αυτό λίγη γιόγκα ή διαλογισμό το πρωί, πάντως σίγουρα την πιο προσεγμένη διατροφή και τακτή εξάσκηση. Στραφείτε στα πιο θρεπτικά σνακ, ειδικά όταν είστε κουρασμένοι για να μαγειρέψετε… Και να κοιμάστε αρκετά για να παραμείνετε ακμαίοι! 

ζώδια σήμερα 23/10 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, βάλτε λίγη επιπλέον λάμψη και ζωντάνια σε ό,τι κι αν κάνετε! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, αφυπνίζει τον 5ο Οίκο σας της έκφρασης και της χαράς. Είναι καιρός να προωθήσετε τον εαυτό σας, σε όποιο περιβάλλον κι αν βρίσκεστε. Με τη διαίσθησή σας σε έξαρση, θα εντοπίσετε τον πιο άρτιο τρόπο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μετά μπορείτε να κάνετε κινήσεις προσέγγισης, μιας και αυτός είναι ο οίκος του ρομάντζου: Παραμείνετε δεκτικοί για κάθε πιθανή ερωτική προοπτική, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είναι καιρός να βάλετε τάξη στους χώρους σας! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο, ενεργοποιεί τον 4ο Οίκο σας του σπιτικού – που έχει ανάγκη από γαλήνη και ηρεμία. Ενδώστε στην παρόρμηση να το κάνετε πιο όμορφο και ζεστό, τακτοποιήστε κάθε ακαταστασία. Αποφασίστε τι θα κρατήσετε και τι όχι, με γνώμονα τι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ή να φορέσετε ξανά. Επιδιορθώστε κάθε βλάβη όσο μικρή κι αν είναι, για να μην γίνει μεγάλο πρόβλημα αργότερα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, απευθυνθείτε στην ομάδα σας με αποφασιστικότητα! Το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και την επικοινωνιακή σας δεινότητα, θα υποδείξει τις σωστές λέξεις για να εκφραστείτε. Θέστε τώρα τα σημαντικά μηνύματα που θέλετε να γίνουν κατανοητά σε όλους, ειδικά όσον αφορά τα καθήκοντα του καθενός. Δεν πρέπει να μείνουν μέσα σας πικρίες ή αμφιβολίες για την επίλυση κάθε παρεξήγησης. Και αν κάτι ή κάποιος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου, μην διστάσετε να χωρίσετε τους δρόμους σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Βελτιώστε τη διαδρομή που έχετε χαράξει ήδη, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ενίοτε χρειάζονται κάποιες αναθεωρήσεις για να συνεχιστεί η σταθερή πρόοδός σας. Αυτό διευκρινίζει το Τέταρτο της Σελήνης στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών σχεδίων. Δεν πειράζει να ενδώσετε για λίγο στην οργανωμένη καθημερινότητα, θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε την απαραίτητη διαύγεια. Κάθε επένδυση στο μέλλον σας με επαφές και νέες προσεγγίσεις, θα ενισχύσει την πρόοδο των στόχων σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η ανάκτηση της γαλήνης είναι μια διεργασία που θα κάνετε μέσα σας! Σε αυτή θα βοηθήσει το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας. Είστε εργατικοί και ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της καριέρας σας αλλά και των άλλων. Αλλά τώρα χρειάζεται να αποτραβηχτείτε από όσους απορροφούν την ενέργειά σας, ειδικά αν διαμένετε κάτω από την ίδια στέγη. Αναζητήστε δραστηριότητες που χαλαρώνουν το πνεύμα και αγγίζουν την ψυχή σας: Δεν αποκλείεται να σας οδηγήσουν και σε μια πνευματική ή δημιουργική αποκάλυψη. Θα το νιώσετε ότι όλες οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν, όταν είστε εσείς πιο ισορροπημένοι και αισιόδοξοι! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, τέρμα τα μυστικά! Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να ξεχάσετε κάτι, μπορείτε να συγχωρήσετε: Σε αυτό θα βοηθήσει το εξισορροπητικό Τέταρτο της Σελήνης, που σας στρέφει στην κατεύθυνση της ανακούφισης. Είναι η ιδανική στιγμή να τείνετε κλάδο ελαίας, όσο έξαλλους κι αν σας κάνουν κάποια άτομα του κύκλου σας… Όλοι κάνουν λάθη, γι’ αυτό αποτελεί μεγαλείο χαρακτήρα να τα ξεπερνάτε και να προχωράτε παρακάτω. Αν κάποιοι τα επαναλαμβάνουν, ίσως δεν πρέπει να παραμείνουν άλλο στο περιβάλλον σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365