Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Μητσοτάκης: Οριστικό – Το Σάββατο οι ανακοινώσεις για τον Covid-19

Δείτε το tweet που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο ισχυρότατος σεισμός στη Σάμο, ο οποίος έγινε αισθητός και στην Αττική και είχε μεγάλη διάρκεια, φέρνει αλλαγές στα όσα είχαν ανακοινωθεί για το διάγγελμα που είχε ανακοινωθεί πως θα κάνει σήμερα, Παρασκευή 30.10.2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.


«Η Σάμος άντεξε. Κυβερνητικό κλιμάκιο μεταβαίνει στο νησί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Ενημερώνομαι διαρκώς για την κατάσταση και καλώ τους κατοίκους να βρίσκονται σε εγρήγορση όσο διαρκεί η μετασεισμική δραστηριότητα. Οι ανακοινώσεις για την πανδημία θα γίνουν αύριο», αναφέρει σε tweet του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Δείτε το tweet που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Τι θα πει ο Μητσοτάκης στο διάγγελμα 


Όταν γίνει το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και το πλήρες κλείσιμο της εστίασης έτσι ώστε να περιοριστεί η πανδημία.


Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι όπως έχει πει ήδη και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης τα μέτρα θα έχουν διάρκεια ενός μήνα. Αυτό είναι και το μοντέλο που έχουν ήδη ακολουθήσει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία, εκεί που τα κρούσματα κορονοϊού είναι όμως υπερπολλαπλάσια. Εκεί μπαρ και εστιατόρια έχουν κλείσει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. 


Η αυστηροποίηση των μέτρων για τις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές είναι η τελευταία επιλογή της κυβέρνησης για ν’ απομακρύνει το ενδεχόμενο ενός καθολικού lockdown τις επόμενες εβδομάδες – έστω κι αν είναι πιο σύντομο και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτό του Μαρτίου και Απριλίου.


Στόχος είναι ο Νοέμβριος ν’ αποτελέσει το μήνα που θα βάλει φρένο στον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων και θα βάλει τις βάσεις για… καλά Χριστούγεννα – έστω κι αν τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι αλλιώς.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365