Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Engine Carbon Clean: Η απόλυτη Αναζωογόνηση του Κινητήρα σας!

Για ραντεβού καλέστε: 2384309043 & 6945667710

Η τεχνολογία καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης EngineCarbonClean, με περισσότερα από 240 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως, παρέχεται  και στους Ν. Πέλλας και Ημαθίας!


Η κορυφαία τεχνολογία των συστημάτων EngineCarbonCleanπαράγει μόνο καθαρό υδρογόνο και καθαρό οξυγόνο για τον καθαρισμό οποιουδήποτε κινητήρα εσωτερικής καύσης, από συσσωρεύσεις και επικαθίσεις άνθρακα.
Είναι κατάλληληγια κάθε βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο και υγραεριοκίνητο κινητήρα από μοτοσυκλέτες και επιβατηγά, φορτηγά και λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου έως γεννήτριες ισχύος και πλοία.


Η αναζωογόνηση των κινητήρων γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς αποσυναρμολόγηση μηχανικών μερών, χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών, με ασφάλεια και με απολύτως οικολογικό τρόπο.

ΗEngineCarbonClean είναι πιστοποιημένη με CE, EMC και ISO/AS,  διαθέτει διακρίβωση αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων, διακρίβωση παραγόμενων αερίων, δηλώσεις κατασκευαστών όπως Cummins, DAF και Scania. 
Τα συστήματα EngineCarbonCleanκατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε τον κινητήρα σας να “αναπνεύσει” πιο εύκολα για να σας επιστρέψει όσα έχετε χάσει με την πάροδο του χρόνου, πετυχαίνοντας:
Επαναφορά της Ισχύος και Επιδόσεων 
Οικονομία καυσίμων
Μείωση Εκπομπών Ρύπων
Πρόληψη Δαπανηρών Επισκευών

Διατηρήστε τον κινητήρα σας καθαρό, ήσυχο και αποδοτικό, επιμηκύνοντας την διάρκεια “ζωής” του!
Καθαρότερος κινητήρας,σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά χιλιόμετρο!

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ν.Πέλλας και Ημαθίας:
Ταρασίδης Ανδρέας, Μιαούλη 10, Αριδαία.

Ερχόμαστε στον χώρο σας!

Για ραντεβού καλέστε: 2384309043 & 6945667710

www.enginecarbonclean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365