Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

LIVE η ενημέρωση Χαρδαλιά – Χρυσοχοΐδη. Απαγορεύεται η επιβίβαση σε ΜΜΜ χωρίς μάσκα

LIVE η ενημέρωση Χαρδαλιά – Χρυσοχοΐδη

Νίκος Χαρδαλιάς και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης εξειδικεύουν τα μέτρα για τον κορονοϊό. 


Τα 6 οριζόντια μέτρα για όλη τη χώρα

Τα μέτρα αυτά είναι:


1 -υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους


2- απαγόρευση επιβίβασης σε ΜΜΜ δίχως μάσκαε μάσκα


3 -περιορισμός κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί σε όλη τη χώρα (εξαίρεση οι λόγοι εργασίας και υγείας)


4 -υποχρεωτική τηλεργασία σε ποσοστό 50%σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα


5 -υποχρεωτική τηλεκπαίδευση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα (εξαιρούνται κλινικές και εργαστήρια)


6 -αναστέλλεται σε όλη την επικράτεια επισκεπτήριο σε όλες τις δομές πρόνοιας


Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι σε όλη τη χώρα λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, βιομηχανία, σχολεία υπαίθριοι αρχαιολογικοί χώροι, ξενοδοχεία και κομμωτήρια εξακολουθούν να λειτουργούν.


Κορωνοϊός: Τι ισχύει για αθλητισμό και γυμναστήρια


Οπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, νέα μέτρα ισχύουν και για τον αθλητισμό. Για τις περιοχές που είναι στο α' επίπεδο: «Επιτρέπονται προπονήσεις και αγώνες χωρίς θεατές, μείωση στο 75% των αθλητών που λαμβάνουν μέρος, ενώ ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα για τις προπονήσεις και τους αγώνες.


Οσον αφορά στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» επίπεδο: Αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας. Επιτρέπεται ατομική άσκηση σε εξωτερικό χώρο και άσκηση σε συγκεκριμένα αθλήματα σε εξωτερικό χώρο.


Επιτρέπεται μόνο η διεξαγωγή μόνο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League.


Χρυσοχοΐδης: Όποιος τρώει και διασκεδάζει χωρίς μέτρα, σκάβει τάφους! 

Σαρωτικούς ελέγχους σε όλες τις περιοχές από την ελληνική αστυνομία προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. “Όποιος τρώει χωρίς μέτρα, σκάβει τάφους” τόνισε και είπε πως οι έλεγχοι θα γίνονται παντού, ακόμη και στις περιοχές που δεν είναι στο “κόκκινο”. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365