Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Ολοταχώς για lockdown η Θεσσαλονίκη

Ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας είναι 384

Ο αυξημένος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη κατά τη σημερινή ημέρα φέρνει ακόμη πιο κοντά την επιβολή lockdown. Ο σημερινός αριθμός κρουσμάτων στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μας είναι 384.


Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο η Θεσσαλονίκη θα απασχολήσει την συνεδρίαση της επιτροπής των επιστημόνων. Το πιο πιθανό σενάριο θέλει την πόλη να αλλάζει επίπεδο κινδύνου και να περνά στο κόκκινο.


Πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός mega αναφέρουν ότι το lockdown θα περιλαμβάνει και το ιδιαιτέρως αυστηρό μέτρο του γενικού αποκλεισμού της περιφερειακής ενότητας. Αυτό σημαίνει ότι κανένας δεν θα μπορεί να βγει ή να μπει στο νομό.


Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων.


Πηγή: Thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365