Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Έλσα Χοσκ: Το "αγγελάκι" της Victoria's Secret που κολάζει με τις αποκαλυπτικές πόζες - ΦΩΤΟ

Έλσα Χοσκ: Το "αγγελάκι" της Victoria's Secret που κολάζει με τις αποκαλυπτικές πόζες - ΦΩΤΟ

Από την ασφάλεια του σπιτιού της η Έλσα Χοσκ συνεχίζει να εργάζεται.


Το 31χρονο μοντέλο από τη Σουηδία που είναι ένας από τους διασημότερους Αγγέλους της Victoria's Secret ενώ ακόμη και την περίοδο της καραντίνας δεν σταμάτησε τη δουλειά.

Φόρεσε τα σέξι εσώρουχα από τη νέα κολεξιόν της εταιρείας και πόζαρε υπό τις οδηγίες του συντρόφου της Τομ. Ανήρτησε δύο από τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο instagram και άφησε τους ακολούθους της να παραμιλούν. Η Έλσα και ο Τομ έχουν σχέση από το 2015.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365