Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Αλίνα Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως... δύο χρόνια! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης Ολυμπιονίκη

Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω φημών ότι «απέκτησε δίδυμα» με τον Ρώσο πρόεδρο.


Σύμφωνα με τη Sun, η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον Απρίλιο του 2019, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζει η Sun, η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης Ολυμπιονίκη, που ακούγεται ότι αποτελεί την ανεπίσημη σύντροφο του Ρώσου προέδρου από το 2008.


Η Αλίνα, πρώην βουλευτής στο κόμμα του 68χρονου Πούτιν (ο οποίος γιόρτασε εχθές τα γενέθλιά του) κάποτε είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα περιοδικό.


Η 37χρονη είναι επικεφαλής του National Media Group που κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο για την προβολή περιεχομένου του Netflix.


Μια πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: «Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά κλειστός άνθρωπος. Επί χρόνια ολόκληρα έκρυβε τις δύο του ενήλικες κόρες με ψεύτικες ταυτότητες. Ακόμα και σήμερα, όταν περιστασιακά αναφέρεται σε αυτές, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Εάν η Αλίνα έχει γεννήσει τα παιδιά του, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως είναι μία από τις πιο ισχυρότερες ενδείξεις που έχουμε. Έχει εμμονή με την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών της οικογένειάς του».





Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365