Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου από το 1990 μέχρι το 2020 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media

Κάθε αλλαγή στη δεκάδα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, από το 1990 έως και το 2020, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes.


Κάθε αλλαγή που συνέβη στον πίνακα με τους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου κατά την τελευταία 30ετία φαίνεται σε ένα 4 λεπτών!


Πρόκειται για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και περιλαμβάνει κάθε αλλαγή στη δεκάδα των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, από το 1990 έως και το 2020, σύμφωνα με την κατάταξη του Forbes.


Δείτε το σχετικό πίνακα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365