Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Κεραμέως: Έτσι θα γίνει η τηλεκπαίδευση - Την Τετάρτη ξεκινάει - Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 για τα δημοτικά

Δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά

Από Δευτέρα και για δύο εβδομάδες αναστέλλεται η δια ζώσης εκπαίδευση. Δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια θα παραμείνουν κλειστά.


Εκπαιδευτική τηλεόραση, τηλεκπαίδευση ανέφερε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.  Στις 9 το πρωί, από την ΕΡΤ 2, θα προβάλλονται εκπαιδευτικά μαθήματα για τους μαθητές του Δημοτικού. Την Κυριακή θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Η Τηλεκπαίδευση θα ξεκινήσει την Τετάρτη, θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και θα πραγματοποιείται από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 για τα δημοτικά και από τις 2 έως τις 4 για τα νηπιαγωγεία.


Γιατί προκρίθηκε το μεσημεριανό ωράριο. Για να διευκολυνθούν οι οικογένειες και για να μοιράζεται ο χρόνος σε όλους που κάνουν χρήση της τηλεργασίας και των άλλων μαθητών μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και για να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω το δίκτυο.


Τα μέτρα είναι καθαρά προληπτικού χαρακτήρα. Δεν υποδεικνύονται γιατί έχουμε παρατηρήσει επιβάρυνση του φορτίου στα σχολεία, αλλά για να περιοριστεί η κινητικότητα δήλωσε η Νίκη Κεραμέως


1 σχόλιο:

  1. 30 ΛΕΠΤΑ Η ΚΑΘΕ ΩΡΑ.
    ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΩΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ , ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ
    Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365