Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Συγκλονίζουν οι φίλοι του 25χρονου Θοδωρή που πέθανε από κορονοϊό “ο φονικός ιός στέρησε την ζωή από έναν 25χρονο,χάσαμε έναν φίλο”

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής έφυγε τόσο νωρίς

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας χάνουν τη μάχη με τον κορονοϊό και πλέον στη μαύρη λίστα δεν είναι μόνο ηλικιωμένοι ή με υποκείμενα νοσήματα αλλά και νέοι άνθρωποι όπως ο 39χρονος Dj.


Σήμερα έγινε γνωστό ότι πέθανε από κορονοϊό ο 25χρονος Θοδωρής Παυλίδης από τις Σέρρες βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους φίλους που τον αγάπησαν. Σύμφωνα με το epiloges.tv, ο 25χρονος Θοδωρής έχασε την μάχη με τον κορονοιό, αποδεικνύοντας ότι ο φονικός ιός δεν κοιτά ηλικίες


Ο εκλιπών νοσηλεύτηκε στην αρχή στο Γενικό νοσοκομείο Σερρών και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.


Στο νεαρό Θοδωρή και τον άδικο θάνατό του αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης γράφοντας: “Γιατί ρε Θοδωρή? Γιατί ρε αγόρι μου? Ησουν τόσο νέος και τόσο καλό παιδί!Με έκανες κομμάτια βραδιάτικα! Μακάρι να ήταν πλάκα ,όπως από αυτές που σου άρεσε να κάνεις! Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων αγόρι μου και να μας φυλάς από εκεί ψηλά, θα σε θυμάμαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Ούτε κεράκι μπορούμε να σε ανάψουμε και να σε χαιρετίσουμε ρε φίλε!!Το έχει η μοίρα των θοδωρήδων φαίνεται στο χωριό μας, να φεύγουν νέοι”!!


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Θοδωρής έφυγε τόσο νωρίς.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365