Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020

Μείωση ενοικίου κατά 40% - Ποιούς αφορά

Όλες οι επιχειρήσεις που πλήττονται δικαιούνται υποχρεωτική μείωση ενοικίου κατά 40% στα επαγγελματικά τους ακίνητα

O υπουργός Οικονομικών τόνισε πως τα υγειονομικά μέτρα θα έχουν μεγάλη επίπτωση στην οικονομία και τα δημόσια οικονομικά.


Όλες οι επιχειρήσεις που πλήττονται δικαιούνται υποχρεωτική μείωση ενοικίου κατά 40% στα επαγγελματικά τους ακίνητα. Το ίδιο ισχύει και για τις κατοικίες εργαζομένων που πλήττονται όπως και η φοιτητική κατοικία.


Παράλληλα ο κ. Σταϊκούρας τόνισε: 


Αναστολή δόσεων και οφειλών επιχειρήσεων που πλήττονται, για τον Νοέμβριο.

Συνεχίζεται η αναστολή πληρωμής δόσεων μέχρι το τέλος του έτους.

 Επεκτείνονται κατά 2 μήνες τα επιδόματα ανεργίας

O υπουργός Οικονομικών τόνισε πως τα υγειονομικά μέτρα θα έχουν μεγάλη επίπτωση στην οικονομία και τα δημόσια οικονομικά, επισημαίνοντας πως τα μέτρα για την πανδημία στην Ελλάδα είναι ήδη στο 6% του ΑΕΠ.


Παράλληλα επεσήμανε πως πρέπει να διατηρούνται και τα πυρομαχικά, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το «μαξιλάρι» των 37,5 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365