Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Θρίλερ με τη δολοφονία 50χρονης: Προσήχθησαν η 15χρονη κόρη της και ο 17χρονος σύντροφός της

Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά το φονικό

Εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές η 15χρονη κόρη της 50χρονης από την Αγία Βαρβάρα η οποία βρέθηκε δολοφονημένη το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο σπίτι της.


Σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη κόρη της αλλά και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μετά το φονικό, εντοπίστηκαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού. Οι δύο ανήλικοι βρέθηκαν στο Σιδηρόκαστρο Σερρών μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ.


Το ζευγάρι μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση στις Αρχές καθώς οι κινήσεις τους καθιστούν βασικούς υπόπτους της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχαν ταξιδέψει στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.


Το χρονικό της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα


Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη βρέθηκε νεκρή στις 20:00 το απόγευμα της Παρασκευής, από την ξαδέρφη της, η οποία είχε ανησυχήσει από την απουσία της και ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου της δεμένη χειροπόδαρα και σκεπασμένη με κουβέρτες.


Το θύμα πριν από έναν χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, ωστόσο η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν άσχημη με αποτέλεσμα οι εντάσεις να ήταν καθημερινό φαινόμενο.


Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν δέσει πρώτα το θύμα με υφασμάτινες ζώνες σε χέρια και πόδια και στη συνέχεια κατάφεραν 20 μαχαιριές στο λαιμό και το πρόσωπο.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365