Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

78χρονος έπνιξε την σύζυγό του όταν έμαθε ότι τον απάτησε πριν από 40 χρόνια!

Την έπνιξε στην θάλασσα

Σε 24 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ένας 78χρονος από την Ιταλία καθώς κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία της 77χρονης συζύγου. Συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι Πέρια από την Σαρδηνία αποδείχθηκε ότι έπνιξε τη σύζυγό του της Μπριζίτ Παζντέρνικ στη θάλασσα όταν αυτή του ομολόγησε ότι τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια με τον αδερφό του!


Η Μπριζίτ είχε εξαφανιστεί στις 10 Οκτωβρίου του 2018 με τη σορό της να εντοπίζεται τρεις ημέρες αργότερα από ψαράδες σε μια απόσταση πενήντα μέτρων από την ακτή.


Η νεκροψία έδειξε ότι η γυναίκα είχε πνιγεί και οι υποψίες έπεσαν από την πρώτη στιγμή στον Τζιοβάνι καθώς αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι τσακώθηκε την παραμονή της εξαφάνισης της Μπριζίτ.


Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Τζιοβάνι έριξε στη θάλασσα την αναίσθητη Μπριζίτ αφού έμαθε ότι τον είχε απατήσει πριν από 40 χρόνια όταν ζούσαν στη Γερμανία με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο μικρότερος αδερφός του δολοφόνου μπορεί και να ήταν ο πατέρας του ενός από τα παιδιά που απέκτησε το ζευγάρι.


Το δικαστήριο έκρινε ότι ο 78χρονος δολοφόνος δεν έπρεπε να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη καθώς η πράξη του κρίθηκε ότι δεν ήταν προσχεδιασμένη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365