Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Το ΚΚΕ αψήφησε την απαγόρευση και έκανε πορεία έξω από την αμερικανική πρεσβεία (ΦΩΤΟ)

Πώς οι διαδηλωτές κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΕΛ.ΑΣ

Το ΚΚΕ αψήφησε τα μέτρα και την απαγόρευση για συναθροίσεις ανήμερα του Πολυτεχνείου και περίπου 200 άτομα, παρουσία και του Δημήτρη Κουτσούμπα πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία.


Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ωστόσο προχώρησαν μόνο σε συστάσεις και σε αυστηρή παρακολούθηση όσων συμμετείχαν στην πορεία. Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνομιλία που είχε με τον επικεφαλής της Αστυνομίας που ήταν στο σημείο, είπε πως οι διαδηλωτές θα τηρήσουν τα μέτρα και θα αποχωρήσουν.


Η πορεία του ΚΚΕ κράτησε περίπου 30 λεπτά, με τους διαδηλωτές να διαλύονται στη συνέχεια στα στενά κοντά στο Χίλτον. Σημειώνεται πως οι διαδηλωτές έφτασαν μεμονομένα στο σημείο χωρίς όμως να μπορέσουν να φτάσουν έξω από την πρεσβεία, καθώς υπήρχαν κλούβες της ΕΛ.ΑΣ.

 

Οι διαδηλωτές του ΚΚΕ κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ΕΛ.ΑΣ., καθώς έφτασαν μεμονομένα στο σημείο τηρώντας τα μέτρα για τον κοροναϊό, φορώντας μάσκες και διατηρώντας όσο ήταν δυνατόν αποστάσεις και στη συνέχεια σχημάτισαν ένα μικρό μπλοκ και έναν έκαναν μία μικρή πορεία.











Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Αντε τώρα, μετά από τους κουκουεταλιμοπαν, σειρά έχουν οι χριστιανοταλιμπαν να κάνουν το ίδιο τις Κυριακές. Ρε είναι για φτύσιμο οι κουκουεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365