Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Θεσσαλονίκη: Λιγότερες οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό κατά την εφημερία του “Ιπποκρατείου”

Στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται 260 ασθενείς με κορωνοϊό

Μικρή μείωση παρουσιάζουν τα κρούσματα κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη όπως δείχνουν τόσο τα στοιχεία του ΕΟΔΥ όσο και οι αριθμοί που δείχνουν οι εφημερίες των νοσοκομείων της πόλης.


Κατά την διάρκεια της εφημερίας του Ιπποκρατείου που ολοκληρώθηκε το πρωί υπήρξαν περίπου 90 εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ποσοστό εισαγωγών με Covid στο νοσοκομείο είναι ελαφρώς μειωμένο, της τάξης του 15% με 20%.


Στο Ιπποκράτειο νοσηλεύονται 260 ασθενείς με κορωνοϊό. Οι 25 κλίνες ΜΕΘ Covid είναι κατειλημμένες.


Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο νοσοκομείο Παπανικολάου που εφημερεύει, σήμερα, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη προσέλευση ύποπτων περιστατικών. Ωστόσο εξακολουθούν να είναι γεμάτες όλες οι κλίνες ΜΕΘ από ασθενείς με Covid.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365