Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 26/11 Κριός 

Μην συγκρατείτε τα αισθήματά σας, αγαπητοί Κριοί! Αυτό επιτάσσει μια σύμπραξη ροής του ειλικρινούς Ήλιου με επουλωτικό Χείρωνα, στον 1ο Οίκο σας της έκφρασης. Όλοι θα εκτιμήσουν κάθε ειλικρινή προσέγγιση καρδιάς, ειδικά αν δεν φιλτράρετε καθόλου την παρόρμησή σας.
Πείτε αλήθειες, δηλώστε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας για όσους είναι πάντα δίπλα σας… Και – κυρίως – γιατί σας προκαλούν όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα!

ζώδια σήμερα 26/11 Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, είναι καιρός να μειώσετε λίγο τις άμυνές σας! Τελευταία είστε πιο θωρακισμένοι απέναντι σε άτομο που έχει έντονες κυκλοθυμικές κρίσεις…
Αλλά ένα τρίγωνο του εκφραστικού Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, σας δίνει την ευκαιρία να αποβάλλετε αυτή την ένταση.
Θα ωφεληθείτε αν προσεγγίσετε το εν λόγω άτομο με ανοικτό μυαλό, αντί να θεωρείτε ότι ξέρετε ποια θα είναι η αντίδρασή του. Αν συζητήσετε όσα σας απομακρύνουν, θα κάνετε άλματα που θα σας φέρουν πολύ κοντά!

ζώδια σήμερα 26/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ίσως να μην είναι ξεκάθαρο το μέλλον μιας σχέσης σας… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε το κοινό σας παρόν! Μια συνεύρεση του Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα, θα βοηθήσει να εστιάσετε στο «εδώ και τώρα». Και αν ασχοληθείτε να βρείτε τη ρίζα του προβλήματος, θα εντοπίσετε όσα αμελήσατε. Το άλλο άτομο έχει ποιότητες και στοιχεία που εκτιμάτε, ωστόσο μόνο εσείς θα επιφέρετε τη σταθερότητα που χρειάζεστε μέσα σας. Μην κρατάτε τοξικές καταστάσεις στη ζωή σας – αλλά αν επαναπροσδιορίσετε τις προσδοκίες σας, ίσως τελικά ενδυναμώσετε αυτή τη σχέση!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, το σώμα σας στέλνει μηνύματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν! Τα άστρα σας λένε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να ισορροπήσετε. Αν κουράζεστε εύκολα τελευταία, να κάνετε τακτά διαλείμματα για να αποσυμπιέζεστε ή/και να διαλογίζεστε. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Και αν κάποιοι σας πιέζουν με υποχρεώσεις ή συζητήσεις, ξεκαθαρίστε ότι όλα θα γίνουν στον δικό σας χρόνο!

ζώδια σήμερα 26/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, είναι πολύ εύκολο να προτρέχετε για τα σχέδιά σας! Αυτό υποδεικνύει μια συνάντηση του Ήλιου με τον επουλωτή Χείρωνα. Όσο κι αν οραματίζεστε την θετική έκβαση μιας συνεργασίας, πρέπει να δείτε και τις συγκυρίες που την εμποδίζουν. Στον ζήλο σας να λειτουργήσει, ίσως ωραιοποιείτε τις λεπτομέρειες που την διέπουν. Είναι καιρός να επανεξετάσετε τα κριτήριά σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι και όποιον μόνο τόπο πιάνει. Θα γλιτώσετε από πολλούς μπελάδες, αν στραφείτε σε όσους πραγματικά το αξίζουν!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Θέστε καινούργια όρια, αγαπητοί Παρθένοι! Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις υποχρεώσεις σας και ξεχωρίστε όσες πραγματικά αξίζουν τον χρόνο σας. Το πρώτο βήμα. είναι να κατασταλάξατε σε αυτά που θα σας δώσουν ικανοποίηση. Μετά μπορείτε να αναζητήσετε και την ανάλογη στήριξη, με καταμερισμό ρόλων ανάλογα με τις ικανότητες του καθενός. Αν δεν ισορροπήσετε σε όλα τα επίπεδα, δεν πρόκειται να ολοκληρώσετε τους στόχους σας στον χρόνο που πρέπει!

ζώδια σήμερα 26/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είστε πραγματικά ευτυχείς όταν στηρίζετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους! Προσέξτε μόνο να μην ξεπερνάτε τα όριά σας, όπως υπογραμμίζει μια συνάντηση του Ήλιου με τον «γιατρό» Χείρωνα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για χρόνο, γνώσεις ή την ενέργειά σας… Σημασία έχει να μην καταλήξετε πικραμένοι. Αν ένας φίλος έχει άμεση ανάγκη από βοήθεια, μην ορμάτε να του λύσετε το πρόβλημα. Δώστε του κατευθυντήριες, που θα τον ενδυναμώσουν και θα ανταπεξέλθει μόνος του!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, προσέξτε τις παρορμήσεις σας! Μια συνάντηση του Ήλιου με τον Χείρωνα της ίασης, μπορεί να σας ωθήσει να φέρετε τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Αλλά αυτή η αναταραχή τελικά θα σας εξουθενώσει και θα καθυστερήσει τους στόχους σας. Αρχίστε με τα πιο διαχειρίσιμα, όπως εγχειρήματα που θέλετε να ολοκληρώσετε μέχρι τέλος του μήνα. Αν κάτι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, να προχωράτε με ημερήσιο ή εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Η ρεαλιστική οπτική είναι αυτή που θα αποδειχθεί πιο αποδοτική! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην αμελείτε την ευημερία σας όσο πολυάσχολοι κι αν είστε! Πρέπει να ισορροπήσετε το πρόγραμμά σας σε όλα τα επίπεδα, αντί να το αλλάζετε συνεχώς για να χωρέσει τα πάντα. Αφαιρέστε όσα σας πιέζουν υπερβολικά ή σας φορτίζουν. Παράλληλα, σκεφτείτε με ποιους δικούς σας ανθρώπους μπορείτε να συμπράξετε και να απολαύσετε από κοινού κάθε διαδικασία. Όταν τελειώσετε, ξεκουραστείτε με μια ταινία ή ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο… Πραγματικά θα νιώσετε ανακουφισμένοι!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, υπάρχει ανισορροπία σε κάποιες σχέσεις σας! Όσο κι αν θαυμάζετε κάποια άτομα, δεν πρέπει να μετρά η άποψή τους περισσότερο από τη δική σας. Αυτό υπογραμμίζει μια σύμπραξη του Ήλιου με τον θεραπευτή Χείρωνα. Είναι καιρός να απαλλαγείτε από κατεστημένες δυναμικές, με ένα βήμα κάθε φορά. Ίσως δίνετε πολλά ή οι άλλοι δεν ανταποκρίθηκαν σε προσδοκίες σας. Εστιάστε στην εσωτερική σας γαλήνη, επιλέγοντας να λάμψετε αντί να καταπιέζεστε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Εκτιμήστε τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η υποστήριξή τους γλυκαίνει την ψυχή σας, καθώς ο ζωοδότης Ήλιος συναντά τον Χείρωνα της ίασης. Ανταποδώστε όσα σας προσφέρουν, με ένα όμορφο δείπνο ή μια ευχάριστη κουβέντα μέσω διαδικτύου. Αξιοποιήστε το χιούμορ σας αλλά χωρίς να το παρακάνετε, γιατί έχουν και οι σιωπές την αξία τους. Επίσης, αφήστε κάποιον άλλο να χειριστεί το δείπνο ή κάτι άλλη που κάνετε συνήθως εσείς… Έτσι θα κερδίσετε και χρόνο για έναν όμορφο περίπατο! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αποδείξτε την αφοσίωσή σας… Σταθείτε βράχοι στο πλευρό ενός φίλου που αντιμετωπίζει δυσκολίες! Με τον Ήλιο να συναντά τον θεραπευτή Χείρωνα, η αξιοποίηση της σοφίας από τις εμπειρίες σας θα βοηθήσει. Αλλά μην φτάσετε στο άλλο άκρο, να δώσετε κατευθυντήριες για τη ζωή του άλλου. Αυτή τη στιγμή αρκεί η κατανόηση και συμπαράστασή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365