Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/11 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που σας περιγράφουν αυτή την περίοδο!
Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με τη «μπάλα στο γήπεδό σας», γι’ αυτό πάρτε τη κι αρχίστε να τρέχετε. Με τα επικοινωνιακά κανάλια σας ορθάνοικτα, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερους συμμάχους απ’ όσους θα περιμένατε!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με επαναστατική διάθεση!
Είναι η καίρια στιγμή να κάνετε πράξη τις αλλαγές που σκέφτεστε εδώ και καιρό. Το αποτέλεσμα θα είναι να βγείτε επιτέλους από κάποιες καταστάσεις που εξαντλούν τα αποθέματα της ενέργειάς σας.

Συνεχίστε να πορεύεστε με την ίδια υπευθυνότητα και όλα θα πάρουν ακόμα πιο θετικό πρόσημο!

ζώδια σήμερα 23/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχετε αφήσει πολλές πόρτες ανοικτές στο παρελθόν! Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, θέστε ως στόχο να επιλύσετε δια παντός ό,τι σας κρατά πίσω. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσετε στη συνήθη ανεμελιά σας, θα καταλήξετε να φανείτε ανεύθυνοι… Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με ψυχραιμία και λογική, για να της δώσετε πιο αίσια τροπή!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, παλεύετε σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα! Με αυτή την πρακτική, είστε κοντά στο να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων αλλά και του εαυτού σας. Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι ιδανική για να θέσετε προτεραιότητες και να αξιολογήσετε το κάθε πρόβλημα μεμονωμένα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να τα λύσετε όλα, με ένα βήμα τη φορά. Μην αφήσετε τίποτα για την τελευταία στιγμή, γιατί θα αποτελέσει τροχοπέδη για την πορεία σας. Παράλληλα, μην επιστρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί σε προσωπικά σας θέματα: Κάθε παρέμβαση μόνο θα σας βλάψει, όποιες κι αν είναι οι προθέσεις! 

ζώδια σήμερα 23/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, λειτουργείτε υπό μεγάλη πίεση εδώ και καιρό… Λογικό είναι να σας συγχύζει και να σας εξουθενώνει όλη αυτή η αναστάτωση! Η ατμόσφαιρα γίνεται όλο και πιο απαιτητική, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να συντονίζεστε με τη ροή των γεγονότων. Με την έναρξη της νέας εβδομάδας, πρέπει να κάνετε μια ανάπαυλα για να οργανωθείτε. Κάθε νεφέλωμα στη σκέψη σας θα οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις ή κινήσεις σε σημαντικούς τομείς σας. Ξεκουραστείτε, αποσυμπιεστείτε και καθαρίστε το μυαλό σας. Μόνο έτσι θα κάνετε μια δυναμική επάνοδο, προκειμένου να ξαναμπείτε σε μια ομαλή καθημερινότητα!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Κάπως περίπλοκη θα είναι η ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με μεγάλη ταχύτητα, σε σημείο να μην προλαβαίνετε να τις αντιληφθείτε και να αντιδράσετε. Από τη βιάση σας να επιλύσετε τα τρέχοντα θέματα παράλληλα, μπορεί να προκαλέσετε εντάσεις και συγκρούσεις με τους γύρω σας. Πρέπει να βρείτε έναν πιο αποδοτικό ρυθμό, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις και τους άλλους. Στραφείτε στη διπλωματία, γιατί αν χάσετε τον έλεγχο θα βλάψετε τον εαυτό σας και μόνο!

ζώδια σήμερα 23/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, ραγδαίες εξελίξεις σας προσεγγίζουν στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Θα λαμβάνετε ειδήσεις κάθε είδους, που είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν την οπτική σας για πολλά θέματα. Κάποια σκοτεινά μυστικά πρόκειται να βγαίνουν στην επιφάνεια επίσης… Και θα σας εκπλήξουν όσα ακούσετε, ειδικά όσον αφορά άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Φίλοι ή συγγενείς μπορεί να σας χρειαστούν τώρα και πρέπει να σταθείτε στο πλάι τους. Όσο αλλόκοτα κι αν σας φαντάζουν όλα, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και μείνετε ψύχραιμοι για να μην χάσετε τον έλεγχό τους!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με ρόδινες προϋποθέσεις! Έχετε επιτέλους την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να ασχοληθείτε με όσα ονειρεύεστε εδώ και καιρό. Είναι η ιδανική στιγμή να οργανώσετε τις σκέψεις σας, να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο που θα ξεκαθαρίσει τις προοπτικές σας. Επιθεωρήστε τα δεδομένα σας και αλλάξτε τακτικές όπου χρειάζεται. Φροντίστε παράλληλα την υγεία σας και θέστε ως στόχο τη γενικότερη ευημερία σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ορμάτε στη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό! Είναι τα ιδανικά εργαλεία για να δώσετε ώθηση σε όλα σας τα σχέδια. Δώστε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας, καθώς κάποιες υποχρεώσεις και πληρωμές θα απαιτούν άμεση διευθέτηση. Μην παρεκκλίνετε στιγμή από το πρόγραμμά σας – σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, όλα θα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αρχή της εβδομάδας! Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι, για να καταφέρετε να δώσετε στις καταστάσεις την πορεία που θέλετε. Να είστε σε ετοιμότητα, ρεαλιστές και προσγειωμένοι: Όσο πιο ευέλικτα κινηθείτε, τόσο πιο γρήγορη και ουσιαστική πρόοδο θα σημειώσετε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, τον τελευταίο καιρό χειριστήκατε τα πάντα με παραδειγματική υπομονή! Γι’ αυτό από την αρχή της καινούργιας εβδομάδας, θα αρχίσετε να βλέπετε τα θετικά αποτελέσματα των κινήσεών σας. Συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια πίστη, όποιες δυσκολίες κι αν βρεθούν στο δρόμο σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να επηρεάσει τις αποφάσεις σας. Έχετε την εύνοια των άστρων για να φτάσετε μέχρι τη γραμμή τερματισμού! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, σας δίνετε επιτέλους η ευκαιρία να αποβάλετε την πίεση και την έντασή σας! Από την αρχή της εβδομάδας θα αρχίσετε να απαλλάσσεστε από προβλήματα που είχαν χρονίσει και δεν επέτρεπαν να στραφείτε στο μέλλον. Κάντε μια ανάπαυλα για να ξεκουραστείτε και να επαναφορτιστείτε. Έτσι θα επιστρέψετε δριμύτεροι, για να στήσετε τις πιο αποδοτικές στρατηγικές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365