Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Η συνταγή της ημέρας: Σελινάκια με κρέμα γάλακτος

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά
Σελινάκια ζυμαρικά 500 γρ.
Βούτυρο 80 γρ.
Ανθότυρο 150 γρ.
Τυρί κρέμα 150 γρ.
Ζαμπόν 10 φέτες κομμένο σε μικρά κομμάτια
Κρέμα γάλακτος 1 μικρό κουτί
Αλάτι-πιπέρι
Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Νερό για βράσιμο

Οδηγίες
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό και αλάτι  και το αφήνουμε να βράσει, μόλις βράσει ρίχνουμε τα σελινάκια. Συγχρόνως σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και μια πρέζα αλάτι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το σύρμα μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο γάλα). Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κομμάτια και το προσθέτουμε στο μείγμα. Αφού βράσουν τα σελινάκια τα στραγγίζουμε. Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος. Βάζουμε σε μια πιατέλα τα σελινάκια και τα περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος , μετά αδειάζουμε το μείγμα τυριών με ζαμπόν από πάνω, τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Σερβίρονται ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365