Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 27/11 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, διασφαλίστε τα οικονομικά σας! Κάποιος μπορεί να σας προσεγγίσει για δανεικά ή να χώσει τη μύτη του στη «λογιστική» κατάστασή σας. Μια σύγκρουση της γενναιόδωρης Αφροδίτης με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον άξονα των χρημάτων σας, θα θαμπώσει την εικόνα του…
Φροντίστε να έχετε φτιάξει λίστα αν πάτε για ψώνια, για να μην παρασυρθείτε από δελεαστικές προσφορές. Ελέγξτε τις τραπεζικές καταστάσεις και τους λογαριασμούς σας, μήπως υπάρχει κάποιο λάθος ή κάτι έχει ξεχάσει!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα προσωπικά σας! Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα βρεθεί σε μια αντίθεση έντασης με τον ανεξάρτητο Ουρανό στο ζώδιό σας.
Η συγκυρία μπορεί να φέρει αναστάτωση σε μια σημαντική σχέση ή ένα καινούργιο πρόσωπο στο δρόμο σας.
Αλλά να ξέρετε ότι όσο έντονη κι αν είναι μια έλξη, εύκολα μπορεί να υπαναχωρήσετε χωρίς να γίνετε σκληροί ή ψυχροί… Γι’ αυτό κρατήστε προνοητικά μια απόσταση, για να μην υπάρξουν ανεπανόρθωτες «βλάβες»!

ζώδια σήμερα 27/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, προσέξτε μια εριστική τάση σας άνευ λόγου και αιτίας! Θα την προκαλέσει μια αντίθεση της χαρωπής Αφροδίτης με τον φορτισμένο Ουρανό, στις ζώνες σας της ευημερίας και του υποσυνείδητου. Μην προσπαθήσετε να την κατανοήσετε, ίσως απλά να μην έχει εξήγηση. Αρκεστείτε στο να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και των συναισθημάτων σας. Ίσως η γραφή να βοηθήσει να σας αποκαλυφθούν αυθόρμητα κάποια θέματα… Σε κάθε περίπτωση, να ξέρετε ότι πρόκειται για μια περαστική συγκυρία!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην καταπνίξετε τα «γαργαλιστικά» σας συναισθήματα, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα τα οξύνει μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον ορμητικό Ουρανό, στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Με τα αισθήματα να αλλάζουν συνεχώς, μια γνωριμία μπορεί να γίνει «θερμή» ξαφνικά – για να σκεφτείτε αργότερα ότι δεν σας ενδιαφέρει καν. Εξίσου πιθανό είναι να «εξαφανιστεί» κάποιο άτομο, που εσείς θεωρήσατε ότι έχετε παθιασμένη επαφή. Καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τίποτα!

ζώδια σήμερα 27/11 Λέων

Τα σχέδιά σας μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή, αγαπητοί Λέοντες! Μπορεί να προκύψουν έκτακτα επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του Ουρανού με την Αφροδίτη. Και μπορεί να υποστεί βλάβη μια ήδη κλονισμένη σχέση, αν αναβάλετε ή μεταθέσετε ένα ραντεβού. Επειδή κάθε υπόσχεση πρέπει να τηρείται, θα πρέπει να ενημερώσετε με ευγενικό και διακριτικό τρόπο… Και μην εκπλαγείτε αν υπάρξει αντίδραση. Αφήστε να περάσουν μια-δυο μέρες, πριν κάνετε κινήσεις συμφιλίωσης!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μετρήστε λίγο περισσότερο τα λόγια σας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια αντίθεση της διπλωματικής Αφροδίτης με τον επαναστάτη Ουρανό, κεντρίζει τα κέντρα σας της επικοινωνίας και της ειλικρίνειας. Η συγκυρία μπορεί να κλονίσει τη βεβαιότητά σας ότι ξέρετε τι θέλετε να πείτε και σε ποιους. Ίσως και να σας παρασύρει η ανάγκη για αλήθεια, σε σημείο να περάσετε σε ευαίσθητα εδάφη. Καλύτερα να γράψετε όσα θέλετε να πείτε, αντί να τα ξεστομίσετε αυθόρμητα!

ζώδια σήμερα 27/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, προσέξτε από μια πιθανή κρίση ανασφάλειας! Η τρυφερή Αφροδίτη που σας κυβερνά, αντιτίθεται στον παρορμητικό Ουρανό στη ζώνη σας των έντονων συναισθημάτων. Αν νιώσετε να μην σας εκτιμούν ή να σας παραμερίζουν, δεν πρέπει να εκραγείτε: Μπορεί να έχετε παρεξηγήσει μια κατάσταση και να αδικήσετε κάποιους ανθρώπους. Αν θυμώσετε μαζί τους αδίκως, μπορεί να κάψετε σημαντικές γέφυρες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να λύσετε γρίφους, αγαπητοί Σκορπιοί! Αναπόφευκτα θα είναι μπερδεμένη η ατμόσφαιρα: Η παθιασμένη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αντιτίθεται στον ανατρεπτικό Ουρανό στον τομέα σας των σχέσεων. Αν και η διπλωμάτης θεά να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ηρεμία, οι εριστικές δονήσεις θα είναι πέραν του ελέγχου σας. Γι’ αυτό καλείστε να συγκρατηθείτε και να μην εμπλακείτε σε ηφαιστειακές συγκρούσεις!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ας είστε προετοιμασμένοι να ανατραπεί η ισορροπία που θέλετε, αγαπητοί Τοξότες! Ο προκλητικός Ουρανός και η γλυκιά Αφροδίτη, θα βρεθούν σε αντίθεση στον 12ο Οίκο σας της ηρεμίας. Η πρόθεσή σας είναι να ξεκουραστείτε ή να δουλέψετε ήσυχα στη γωνιά σας. Αλλά κάποιος θα εισβάλει για να τραβήξει την προσοχή σας, πατώντας άμεσα όλα τα «κουμπιά» σας. Επειδή η πίεσή σας θα εκτοξευτεί, εναπόκειται σ’ εσάς να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων και των αντιδράσεών σας!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον απρόβλεπτο Ουρανό, στους τομείς σας της κοινωνικότητας και του πάθους. Μπορεί να θολώσει το κριτήριό σας για το ποιος είναι γνήσιος φίλος και ποιος… άσπονδος. Όλοι θέλουν να αποσυμπιεστούν, γι’ αυτό κάποιοι θα βγάλουν όλο το άγχος τους πάνω σας. Αντί να σπαταλήσετε ενέργεια για να εντοπίσετε ποιος αξίζει και ποιος όχι, προτιμήστε επί του παρόντος να κρατήσετε τα χείλη σας σφραγισμένα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αφήστε ευέλικτο το πρόγραμμά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Το συστήνει η αντίθεση του αυθόρμητου Ουρανού που σας κυβερνά, με την συγκαταβατική Αφροδίτη. Κάθε προδιάθεση να ακολουθήσετε ένα σχέδιο, μόνο θα σας αγχώσει τελικά. Ακόμα κι αν δεν προλάβετε να κάνετε κάποιες αγορές «προσφορών», θα έχετε άλλες ευκαιρίες στο μέλλον. Τιμήστε την ανάγκη σας να κινηθείτε με πιο ήρεμο ρυθμό ό,τι κι αν προκύπτει. Και μην επιτεθείτε σε δικούς σας ανθρώπους, αν αποζητήσουν την προσοχή σας ενώ θέλετε να μείνετε μόνοι! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Προσέξτε τι μοιράζεστε, αγαπητοί Ιχθύες! Η διακριτική Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον αντισυμβατικό Ουρανό, στους τομείς σας της ειλικρίνειας και της επικοινωνίας. Πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν ή να διογκωθούν, αν δεν μετράτε την κάθε λέξη που λέτε ή αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το καλύτερο είναι να μην βιάζεστε στις προσεγγίσεις σας, ώστε να έχετε χρόνο να επεξεργάζεστε όσα τεκταίνονται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365