Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΣΟΚ: Πέθανε ο Μαραντόνα!

Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη από διάφορα προβλήματα υγείας και καταχρήσεις και φαίνεται πως ο οργανισμός του δεν άντεξε

Στο πένθος βυθίζεται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν έγκυρα ΜΜΕ από την Αργεντινή, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή.


Όπως αναφέρεται, ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υπέστη καρδιακό επεισόδιο και τουλάχιστον τρία ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι όπου διέμενε μετά την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στο κεφάλι, λίγες μέρες μετά τα 60α του γενέθλια.


Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη από διάφορα προβλήματα υγείας και καταχρήσεις και φαίνεται πως ο οργανισμός του δεν άντεξε.


Γεννημένος στις 30 Οκτωβρίου 1960 στο Μπουένος Άιρες, όχι μόνο άφησε το στίγμα του στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά συναγωνίστηκε με τον Πελέ για τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών στον βασιλιά των σπορ και είχε αμέτρητους θαυμαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη,, προκαλώντας απέραντη θλίψη με τον αδόκητο χαμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365