Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Με κορονοϊό ο Αμβρόσιος! Του είπαν να μείνει στο νοσοκομείο και… έφυγε

Υπέγραψε το χαρτί οικοιοθελούς αποχώρησης και έφυγε

Με κορονοϊό διαγνώστηκε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων Αμβρόσιος, όπως δήλωσε ο ίδιος προσερχόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου.


Από τον κορονοϊό μολύνθηκε πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, ο οποίος κατά καιρούς έχει πει οτι δεν πίστεύει στην ύπαρξή του.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μετέβη σήμερα στο νοσοκομείο του Ρίου όπου οι γιατροί τον κάλεσαν να μείνει εκεί για νοσηλεία.


Εκείνος ωστόσο δεν δέχθηκε, υπέγραψε το χαρτί οικοιοθελούς αποχώρησης και έφυγε.


Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. 


Υπενθυμίζεται πως ο μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απειλούσε με αφορισμό πέραν της υπουργού Νίκης Κεραμέως, τον πρωθυπουργού, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και το Νίκο Χαρδαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365