Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Αυτά θα ανακοινώσει αύριο ο Μητσοτάκης

Γενικό lockdown στη χώρα ανακοινώσει στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα

Γενικό Lockdown σε όλη τη χώρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα φαίνεται πως θα το ανακοινώσει αύριο στην συνέντευξη Τύπου μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Η μεγάλη αύξηση κρουσμάτων και στην Αττική φαίνεται πως λειτούργησε αποφασιστικά για την επιβολη ολικού lockdown στη χώρα.


Γενικό lockdown στη χώρα ανακοινώσει στο διάγγελμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Τα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα κλείνουν όπως και τον Μάρτιο και η χώρα μπαίνει σε καραντίνα. Σε αντίθεση με εστίαση - καταστήματα λιανικής, μόνο τα δημοτικά θα είναι ανοιχτά. Κλειστά γυμνάσια και λύκεια ενώ και πάλι για όλη την χώρα θα έχουμε αποστολή SMS στο 13033 για έξοδο από το σπίτι.


Τα μέτρα θα είναι οριζόντια και σκληρά καθώς η κατάσταση φαίνεται πως δεν ελέγχεται πλέον ενώ το ΕΣΥ δέχεται μεγάλη πίεση. Ολικό Lockdown στη χώρα λοιπόν από το πρωί του Σαββάτου στις 6 π.μ. ενώ θα έχει διάρκεια για 15 ή 30 μέρες.

 

Σήμερα λοιμωξιολόγοι εισηγήθησαν ξανά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο Μαξίμου, γενικό lockdown σε όλη τη χώρα.


Πρόκειται για ολική επαναφορά της Ελλάδας στο καθεστώς του Μαρτίου – Απριλίου, με κλείσιμο όλων των καταστημάτων, και του λιανεμπορίου, παντού, απαγόρευση κυκλοφορίας και επαναφορά των SMS για τις μετακινήσεις στο 13033.


Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν: «Τις τελευταίες μέρες παρά τα μέτρα παρατηρείται εκθετική αύξηση κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι ένα σήμα συναγερμού γιατί θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα υγείας. Γι' αυτό όπως και στην προηγούμενη φάση πρέπει να ληφθούν όποια μέτρα χρειάζονται για να ανακοπεί η πανδημία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όταν βλέπουμε το πρόβλημα να έρχεται. Η κατάσταση εκτιμάται καθημερινά. Τα μέτρα μελετώνται και θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό ύστερα από τις εισηγήσεις των ειδικών».


2 σχόλια:

  1. Με αγάπη στην πατρίδα και στον τόπο μας...έχετε υπ όψην σας και ειδικά οι αρχές τι συμβαίνει σε δασικές περιοχές της Αλμωπίας με άγριο και άναρχο δένδρων που αγγίζει τα όρια της χυδαιότητας?
    Υπάρχει αρμόδια αρχή να επέμβει? καταγράφονται και σημεία και πινακίδες...Προφανώς όσοι δεν σέβονται το βουνό θα μπλέξουν άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα ξεπουλιουνται στο βωμό του κέρδους και της καλοπέρασης ακόμη και το μέλλον των παιδιών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365