Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Αγρογνώση: Απολύμανση, για έναν ασφαλή χώρο, τόσο για εσάς, όσο και για τους πελάτες σας

Η ΑΓΡΟΓΝΩΣΗ είναι μια δυναμικά νέα αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο των απεντομώσεων – απολυμάνσεων αλλά και της συμβουλευτικής υποστήριξης αγροτών πάνω σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και δηλώσεις ΟΣΔΕ.


Απεντόμωση

Απεντομώσεις σπιτιών, πολυκατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένα προγράμματα.

Τεχνικές Απεντόμωσης: Ψεκασμός Χαμηλής Πίεσης, Ψεκασμός Υψηλής Πίεσης, Νεφελοψεκασμοί (FOGGING), Gel.


Μυοκτονία

Η μυοκτονία γίνεται για τον έλεγχο των τρωκτικών, όπως ποντίκια, αρουραίοι, νυφίτσες, τυφλοπόντικες, μυοκάστορες σε ένα χώρο.

Πραγματοποιείται με τη χρήση αιμολυτικών τρωκτικοκτόνων, δολωμάτων τελευταίας γενιάς & εξαιρετικής αποτελεσματικότητας, σε δολωματικούς σταθμούς ή και χρήση παγίδων σύλληψης.


Απολύμανση

Καταπολέμηση μικροβίων όπως ιοί, βακτήρια, μύκητες σε χώρους όπως ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανίες, χώρους εργασίας, χώρους μαζικής εστίασης, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, πλοία, σχολεία και οποιονδήποτε χώρο στον οποίο υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηρίων, που δημιουργούν ασθένειες όπως γρίπη Η1Ν1, Covid19, μηνιγγίτιδα.


Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. απολυμαντικά.


Υπεύθυνος επιστήμονας


ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΓΕΩΠΟΝΟΣ M.Sc. Δ.Π.Θ.


ΤΗΛ.: 6981025440, ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ 5 ΑΡΙΔΑΙΑ


Βρείτε μας στο Site μας: www.agrognosi.eu 


Βρείτε μας στο Facebook: Αγρογνώση


Βρείτε μας στο Instagram: agrognosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365