Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Χαμός σε εκκλησία – Πρόστιμο στον παπά, συνελήφθη ο γιος του

Αστυνομικοί, μετά από καταγγελία, πραγματοποίησαν έλεγχο εντός του Ιερού Ναού

Ένταση επικράτησε σε Ιερό Ναό, σε χωριό της Χαλκιδικής, το πρωί της Κυριακής, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.


Αστυνομικοί, μετά από καταγγελία, πραγματοποίησαν έλεγχο εντός του Ιερού Ναού και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του ήταν δύο πιστοί, κάτι το οποίοι απαγορεύεται, βάσει των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.


Στον κάθε έναν πιστό επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και στον εφημέριο του Ιερού Ναού πρόστιμο 1.500 ευρώ. Όμως, ο γιος του ιερέα αντέδρασε και επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά, στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από του άνδρες της Αστυνομίας. Αμέσως, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.


Από τον διαπληκτισμό τραυματίστηκε ελαφρά και ένας από τους δύο πιστούς που βρισκόταν παράνομα στο εσωτερικό του Ιερού Ναού.


Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

1 σχόλιο:

  1. δεν υπάρχει πλέον λόγος να σχολιάσεις κάτι.Εαν κάποιοι επιμένουν το χαβά τους...κάτι δείχνει για το μυαλό τους.Επόμενο μεγάλο θέμα η διαχείριση κολλημένων μυαλών.Η εποχή άλλαξε.Όχι για να γυρίσουμε στα παλιά.Άλλαξε για πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365