Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/11 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η εστίαση καθίσταται το όπλο για την επιτυχία σας! Με την φλύαρη Αφροδίτη στον τομέα σας των σχέσεων, μπορεί να διασκορπίζεστε προς διάφορες κατευθύνσεις. Αλλά αυτό θα επιδράσει αρνητικά σε ένα σημαίνον εγχείρημα ή αν δουλεύετε με πιεστικά χρονοδιαγράμματα.
Ο Κρόνος της πειθαρχίας στη ζώνη σας της καριέρας, συγκρούεται με την Αφροδίτη και απαιτεί αυτοσυγκράτηση: Μην αναλάβετε ή υποσχεθείτε τώρα περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, ίσως να μην έχετε άλλη ευκαιρία να υλοποιήσετε τα καθήκοντά σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, κάθε πρόσθετη οικονομική πίεση σας κάνει και πιο αντιδραστικούς! Ακόμα κι αν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για εσάς, μην ρισκάρετε να χάσετε όσα έχετε κερδίσει με κόπο:
Την προειδοποίηση στέλνει μια σύγκρουση του άτεγκτου Κρόνου με την Αφροδίτη της πολυτέλειας, από τους τομείς σας της επέκτασης και της υγείας αντίστοιχα.
Ακόμα κι αν έχετε όλη την καλή διάθεση να αντισταθείτε σε πειρασμούς, τα μηνύματα προσφορών θα κατακλύζουν το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Το κλειδί θα είναι η μετριοπάθεια, όπως να αρκεστείτε σε μία αγορά αντί για δέκα!

ζώδια σήμερα 19/11 Δίδυμοι

Τα νεύρα σας τεντώνονται επικίνδυνα, αγαπητοί Δίδυμοι! Δεν θα καταφέρετε να συγκρατηθείτε, εξαιτίας ενός δυσχερούς τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και την Αφροδίτη. Η ύπουλη όψη επηρεάζει τα μυστικά και τη λογική σας, γι’ αυτό επιλέξτε συνειδητά να συλλέξετε όλα τα στοιχεία πριν εκραγείτε. Το φυσικό σας ερευνητικό χάρισμα θα βοηθήσει να κάνετε τις καίριες ερωτήσεις που θα ξεκαθαρίσουν την ατμόσφαιρα. Όσα μάθετε, θα δικαιώσουν την εστίαση στην αυτοσυγκράτησή σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, θέλετε περισσότερο προσωπικό χρόνο αλλά πιέζουν τα εργασιακά σας καθήκοντα; Χρεώστε το σε ένα αντιδραστικό τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κεντρίζει τις σχέσεις αλλά και τις υποχρεώσεις σας. Για να μην εξουθενωθείτε, αρκεστείτε για τώρα να ασχοληθείτε με τα απολύτως απαραίτητα. Ταυτόχρονα οι αδέσμευτοι μπορεί να φλερτάρετε λίγο, για να χαλαρώσετε… Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να μην αποξενώνετε το ταίρι σας. Ένα χάδι ή ένα γλυκό μήνυμα είναι αρκετό για να δείξει ότι νοιάζεστε!

ζώδια σήμερα 19/11 Λέων

Θέλετε ή χρειάζεστε να απομακρυνθείτε λίγο από την ομάδα σας, αγαπητοί Λέοντες! Ένα καταπιεστικό τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, κεντρίζει τους τομείς σας της οργάνωσης αλλά και της τελειομανίας. Θα σας κάνει καλό να κινηθείτε πιο αυτόνομα και με τον ρυθμό σας, αρκεί να μην στοχεύετε στο ψευδαισθητικό «απόλυτο». Μια χαρωπή προσέγγιση των πραγμάτων και μια δόση αυθορμητισμού, μπορεί να ανοίξει πόρτες και όχι να αποσπάσει την προσοχή σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το λιγότερο μπορεί να αποδεχθεί πιο αποδοτικό, αγαπητοί Παρθένοι! Ο αυστηρός Κρόνος στον 5ο Οίκο σας του πάθους, συγκρούεται με τη δημιουργική Αφροδίτη από τον προσγειωμένο 2ο Οίκο σας. Θα νιώσετε πόσο πρέπει να επιδειχθείτε και πότε να μαζευτείτε… Εξάλλου, είστε αρκετά μετριόφρονες για να μην προωθείτε υπερβολικά τον εαυτό σας. Για να ισορροπήσετε αυτό το κλίμα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν φίλο που ξέρει το παιχνίδι της προβολής. Φροντίστε να αναφέρετε πώς μπορείτε να προσφέρετε σε άλλους, όπως και τα σημαντικά σας διαπιστευτήρια!

ζώδια σήμερα 19/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, στραφείτε μέσα σας και αξιοποιήστε τη διαίσθηση και τη διπλωματική σας φύση! Η λογική Αφροδίτη που σας κυβερνά, βρίσκεται στο ζώδιό σας και τονώνει την κοινωνική σας ζωή. Αλλά μια σύγκρουσή της με τον αμυντικό Κρόνο, επιτάσσει να «ζυγίζετε» κάθε κοινό πριν του απευθυνθείτε. Μην ρισκάρετε την ακεραιότητά σας για να κερδίσετε οπαδούς. Αν άθελά σας θίξετε κάποιον ή ξεπεράσετε κάποια όρια, να απολογηθείτε άμεσα!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μάθετε τι θα κερδίζετε αν δείξετε την ευάλωτη πλευρά σας! Συνήθως χρησιμοποιείτε την ευφυΐα αλλά και τον σαρκασμό, ως ασπίδες προστασίας. Αυτό κρατά μακριά πολλούς – αλλά ανάμεσά τους υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι. Μια σύγκρουση του περιοριστικού Κρόνου με την ειλικρινή Αφροδίτη, σας ζητά να ρισκάρετε να γίνετε πιο ευαίσθητοι. Μην εστιάσετε στη διανόηση, μείνετε στην ειλικρίνεια!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, δεν σας αρκούν οι αόριστες απαντήσεις! Αν έχει προκύψει μια ομαδική δαπάνη, μην φανείτε πάλι απλώς γενναιόδωροι και κρύψετε το πρόβλημα κάτω από το χαλί… Είναι καιρός να διορθώσετε τέτοιου είδους ανισορροπίες: Το απαιτεί μια σύγκρουση του πειθαρχημένου Κρόνου με την προσηνή Αφροδίτη. Μπορεί να σας φαίνονται αδέξιες τέτοιου είδους συζητήσεις… Αλλά θα βρείτε τον τρόπο να θέσετε το θέμα και να κάνετε διαυγές το αίτημά σας περί δικαίου!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, συνειδητοποιήστε τι αντίκτυπο έχουν τα λόγια σας! Μπορεί να μιλάτε στο όνομα της διεκπεραίωσης των υποχρεώσεών σας… Αλλά μια σύγκρουση του Κρόνου που σας κυβερνά, με την Αφροδίτη στον τομέα σας της καριέρας, ίσως αλλοιώσει το νόημά σας. Δεν θέλετε να ακουστείτε υπερόπτες ή πιεστικοί. Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματά σας μιλούν από μόνα τους και δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσετε κανέναν!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Βάλτε φίλτρο στην ειλικρίνειά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Ακόμα κι αν θέλετε να κριτικάρετε κάποιον, μπορείτε να διανθίσετε τα σχόλιά σας με λίγα κομπλιμέντα. Αν είστε προσηλωμένοι στη διεκπεραίωση μιας αποστολής, ίσως παραμελήσετε την επαγγελματική ευγένεια… Αλλά αυτή «λουστράρει» τις συνεργατικές σχέσεις. Με τον αυστηρό Κρόνο σε τετράγωνο με την ευαίσθητη Αφροδίτη, ανοίξτε και κλείστε κάθε πρότασή σας με ένα θετικό σχόλιο. Είναι η ιδανική πρακτική για να συλλέξετε συμμάχους! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, αρνηθείτε κοινωνικές απαιτήσεις που καταπιέζουν τον προσωπικό σας χρόνο! Μια σύγκρουση του δύσθυμου Κρόνου με την εξισορροπητική Αφροδίτη, θα δυσχεράνει κάθε προσπάθεια να είστε παρόντες για όλους. Δεν υπάρχει μεγαλείο στο να είστε «σωτήρες», χρειάζεστε κι εσείς ενίοτε έναν ώμο να στηριχτείτε. Είναι καιρός να βάλετε την αυτοσυντήρησή σας σε προτεραιότητα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365