Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Σχολεία: “Κράσαρε” με το… καλημέρα η τηλεκπαίδευση – Μεγάλα προβλήματα για τους μαθητές

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας έχει ενημερωθεί και αναμένεται ανακοίνωση

Μεγάλα προβλήματα ακόμα δεν ξεκίνησε η τηλεκπαίδευση για λύκεια και γυμνάσια. Ή δεν κάνουν μάθημα ή κάνουν με το “σταγονόμετρο” και μετά όλα… κρασάρουν. 


Ξεκίνησε σήμερα η τηλεκπαίδευση για πολλά σχολεία της χώρας (τα γυμνάσια και τα λύκεια), ωστόσο όπως φαίνεται… όχι με τα καλύτερα δεδομένα.


Κι αυτό γιατί σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιοι οι μαθητές, το σύστημα έχει “κρασάρει” και δεν μπορούν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν το μάθημά τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Παιδείας έχει ενημερωθεί και αναμένεται ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. η Κεραμέως πρέπει να παραιτηθεί, είναι ανεπαρκέστατη, άχρηστη υπουργός της άχρηστης και ανεύθυνης κυβέρνησης Μητσοτάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H webex κρασαρε και δεν είναι ευθύνη της Ελλάδας.. αλλά γενικως έχει κρασαρει πολύς κόσμος.. Νίκο Φίλη που θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365