Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:

ζώδια σήμερα 6/11 Κριός

Εστιάστε στο ένστικτό σας, αγαπητοί Κριοί! Είναι οξυμένο τώρα, χάρη σε ένα τρίγωνο του Ήλιου στον Σκορπιό με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Ακούστε όσα λέει η διαίσθησή σας και ακολουθήστε την κατεύθυνση που θα σας υποδείξει.
Αν νιώθετε ότι ένα άτομο δεν είναι ειλικρινές, ερευνήστε το περισσότερο. Μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, συλλέξτε όλα τα στοιχεία μέχρι να φτάσετε στην κάθε αλήθεια! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ενδώστε στο βάθος των συναισθημάτων σας, αγαπητοί Ταύροι! Οι πιθανότητες επιτυχίας σε μια ρομαντική προσέγγιση είναι με το μέρος σας, χάρη σε ένα τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη.
Για να αποβάλετε κάθε ένταση από την ατμόσφαιρα, προσθέστε λίγο χιούμορ στους διαλόγους σας.
Και αν εστιάσετε στο ένστικτό σας, ένα ρίσκο έχει τη δυναμική να σας χαρίσει πολλές όμορφες εμπειρίες! 

ζώδια σήμερα 05/11 Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να αυξήσετε τη δικτύωσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος στον άοκνο 6ο Οίκο σας, συναντά τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων και προωθούν τους στόχους σας. Έχετε όση αυτοπεποίθηση και δυναμική χρειάζεται, για να εμπνεύσετε πολλούς να συμπράξουν μαζί σας. Αποφασίστε εσείς αν θα προσελκύσετε συμμάχους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα κάνετε προσωπικές επαφές. Να ξέρετε ότι όσο πιο μακριά στοχεύσετε, τόσο πιο διευρυμένη θα είναι και η επιτυχία σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας συναντά τον Ήλιο στον Σκορπιό και τον τομέα σας της δημιουργικότητας και της φήμης. Μην διστάσετε να κάνετε φιλόδοξα όνειρα και να γνωστοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας μέσω των κατάλληλων ατόμων. Διευρύνετε τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητήστε ακόμα και συμμάχους σε απόσταση. Στους καινούργιους ανθρώπους που θα ενταχθούν στον κύκλο σας, δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και ο επόμενος μεγάλος σας έρωτας!

ζώδια σήμερα 05/11 Λέων

Μην θορυβηθείτε αν ξυπνήσετε με μια πιο ονειρική διάθεση, αγαπητοί Λέοντες! Την κεντρίζει ένα ευαίσθητο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο. Μην πιεστείτε να είστε κοινωνικοί, ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας και μειώστε στο ελάχιστο τις επαφές. Αν «αποτοξινωθείτε» και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σήμερα, θα διεκπεραιώσετε περισσότερα χωρίς περισπασμούς. Δεν αποκλείεται η ευαίσθητη πτυχή σας να αποζητήσει διέξοδο, ακόμα και με ένα καλό κλάμα που θα σας βγει αυθόρμητα! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ρίξτε τα τείχη σας, αγαπητοί Παρθένοι! Ο Ήλιος στον σαγηνευτικό Σκορπιό και το επικοινωνιακό κέντρο σας, συναντά τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών. Είναι η ιδανική στιγμή να διευρύνετε τους κύκλους σας με επιρροή, τώρα που η τεχνολογία πρωταγωνιστεί. Να είστε δεκτικοί ακόμα και σε επαφές που φαντάζουν ιδιόρρυθμες ή διαφέρουν από εσάς, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα οι καινοτόμες οπτικές τους. Και αν μπορείτε να προσφέρετε εσείς σε άλλους, ίσως να αλλάξετε τη ζωή ενός ανθρώπου!

ζώδια σήμερα 05/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, μην τολμήσετε να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας τώρα που είστε τόσο κοντά στη νίκη! Οι ευφυέστατες στρατηγικές σας έχουν αποδώσει τα μέγιστα, δεν πρέπει να ανακόψετε την πορεία σας… Εμμείνετε και θα γευτείτε τον θρίαμβο που σας αξίζει. Αν κάποιοι επικρίνουν τις κινήσεις σας, θα είναι από ζήλια και πρέπει να τους απομακρύνετε. Μια παραγωγική σύμπραξη της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Ήλιο στον Σκορπιό, κεντρίζει τους οίκους σας της καριέρας και των χρημάτων: Οι αρνητικές δονήσεις απαγορεύονται, απαιτείται εστίαση στους στόχους σας για να χαρείτε τις στιγμές των εισπράξεων! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν είστε εξοικειωμένοι με την έκφραση των ζητουμένων και των συναισθημάτων σας! Αλλά πρέπει να ανοιχτείτε περισσότερο, καθώς ο Ήλιος στα εδάφη σας συμπράττει με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Επιλέξτε συνειδητά να πείτε πώς νιώθετε στους αγαπημένους σας, αντί να απομακρύνεστε από αυτό το «δίκτυο στήριξής» σας. Είναι πιο εύκολο να πείτε τι χρειάζεστε, από το να περιμένετε να διαβάσουν τη σκέψη σας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σίγουρα έχετε ανείπωτα μυστικά όπως όλοι… Και κανείς δεν χαίρεται όταν αποκαλύπτονται απρόσμενα! Πριν σας πιάσει πανικός, δείτε τη θετική πλευρά της συγκυρίας: Μπορεί να αποτελέσει θεραπευτική εμπειρία, που θα επιλύσει θέματα που είχαν βαλτώσει. Μια σύμπραξη του Ήλιου στον Σκορπιό με τη Σελήνη στον Καρκίνο, σας ωθεί να ανοιχτείτε στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Δεν χρειάζεται να πείτε τα πάντα για το παρελθόν σας, όμως η συζήτηση θα βγάλει μεγάλο βάρος από τους ώμους σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Διχάζεστε όσον αφορά μια ρομαντική περίπτωση, αγαπητοί Αιγόκεροι; Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο στον τομέα σας των σχέσεων, απαιτεί απαντήσεις! Πρέπει πλέον να αξιολογήσετε τους ανθρώπους της ζωής σας, να αποφασίσετε ποιους θα κρατήσετε και ποιους όχι. Και αν σας ενθουσιάσει μια γνωριμία, βεβαιωθείτε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν κάνετε το επόμενο βήμα. Έχει σημασία η σύμπνοια σε κάθε είδους σχέση, γι’ αυτό συλλογιστείτε τις προοπτικές! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να κάνετε άλματα προς έναν εργασιακό θρίαμβο, αγαπητοί Υδροχόοι! Τα διαβεβαιώνει η προσοδοφόρα όψη του Ήλιου στην επαγγελματική ζώνη σας, με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας του καθήκοντος. Μια σημαίνουσα ευκαιρία θα φροντίσει να περάσετε την καριέρα σας στο επόμενο στάδιο. Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και να κάνετε την έρευνα που χρειάζεται. Η γνωστοποίηση των ιδεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η προσέγγιση ατόμων με επιρροή, θα ενισχύει κάθε προσπάθειά σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Χωρίς ρίσκο δεν επέρχεται κέρδος, αγαπητοί Ιχθύες! Αυτό το σκεπτικό μπορεί να σας κάνει πιο παραγωγικούς, μέσα από δημιουργικές διαδρομές. Μην διστάσετε να ακούσετε και τις απόψεις των άλλων, τώρα που θα έχετε προσεγγίσεις από άτομα που θα εκτιμήσουν τον αυθορμητισμό σας. Αν έχετε ήδη κατασταλαγμένες ιδέες, αρχίστε να τις γνωστοποιείτε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365