Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ Ντόναλντ Τραμπ: Έμμεση παραδοχή της ήττας του - “Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν πειραγμένες”

“Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν ¨πειραγμένες”

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται την ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν.


“Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν ¨πειραγμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηρά ΜΜΕ και πολλά άλλα!”, έγραψε συγκεκριμένα ο Τραμπ.


Το γεγονός της παραδοχής της ήττας -έστω και έμμεσης- δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365