Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Μητσοτάκης: Δεν θα κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους που δεν θέλουν - Θα το κάνω πρώτος

Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός

«Δεν θα κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους που δεν θέλουν αλλά πρώτος εγώ θα το κάνω» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Δεν θα ξεφύγουμε από την πανδημία εάν δεν υπάρξει ικανός εμβολιασμός» τόνισε μιλώντας στον status fm ο πρωθυπουργός. «Θα ξεκινήσουμε μία μεγάλη εμβολιαστική εκστρατεία. Πρώτος εγώ και η οικογένεια μου θα κάνουμε το εμβόλιο. Προτρέπω να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.


«Πέραν των κρατικών επιλογών που θα γίνουν, είναι βέβαιο ότι στα ταξίδια θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση (υποχρεωτικός εμβολιασμός). Μπορεί κάποιοι να θέλουν να ταξιδέψουν και να μην μπορούν. Δεν θα κυνηγάω με το εμβόλιο στο δρόμο ανθρώπους που δεν θέλουν, αλλά αναλαμβάνουν ευθύνη και μπορεί η ελεύθερη αγορά να επιβάλλει κανόνες σε αυτούς» εξήγησε ο πρωθυπουργός.


Ερωτηθείς για την επιβολή του δεύτερου lockdown, ο κ Μητσοτάκης τόνισε: «πήραμε δραστικές αποφάσεις όταν διαπιστώσαμε ότι είχαμε επιθετική αύξηση των κρουσμάτων και άνοδο στο ρυθμό εισαγωγών στα νοσοκομεία. Εκ των υστερών μπορεί κανείς να πει ότι θα μπορούσαμε να έχουμε παρέμβει μια εβδομάδα νωρίτερα. Δεν ήταν πολλές οι φωνές και στην πόλη που ζητούσαν λοκντάουν νωρίτερα ούτε είχαμε τέτοια εισήγηση.. από τη στιγμή που πήραμε τα δεδομένα κινηθήκαμε πολύ γρήγορα».

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί θα ακούσουν το Στέφανο Χίο τι θα κάνουν στη ζωή τους...ή κανένα συνταξιούχο αστυνομικό με απολυτήριο Γυμνασίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365