Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/11 Κριός 

Δεν χρειάζεται να παλεύετε μόνοι να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού, αγαπητοί Κριοί! Είναι καιρός να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες μας, μιας και έχει μεγάλη σημασία το ποιον ξέρετε. Και τα άτομα με επιρροή στη λίστα επαφών σας, θα σας ωθήσουν πρόθυμα στην κλίμακα της ιεραρχίας…
Αλλά πρέπει να ζητήσετε τη συμβολή τους. Αν δεν διαθέτετε κάποιον μέντορα στο περιβάλλον σας, αυτή είναι η στιγμή να αδράξετε ευκαιρίες στο διαδίκτυο και να προσεγγίσετε ιδιαίτερους ανθρώπους. Θα σας ωφελήσει προς αυτή την κατεύθυνση, αν προσφέρετε υπηρεσίες αφιλοκερδώς

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αρχή σας τώρα είναι το «την αλήθεια και μόνο την αλήθεια», αγαπητοί Ταύροι! Το συνιστά μια διεισδυτική οψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα.
Μην αρκεστείτε σε τίποτα επιφανειακό, τολμήστε να βουτήξετε βαθιά για να ανακαλύψετε όσα χρειάζεστε. Ελέγξτε την εγκυρότητα των πληροφοριών σας, καθώς πολλοί μπορεί να σας πουν μόνο όσα θα θέλατε να ακούσετε…
Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή να κάνετε συζητήσεις που αποφεύγετε εδώ και καιρό!

ζώδια σήμερα 18/11 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, πάντα τα μυστικά πληγώνουν κάποιον τελικά! Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, ανάμεσα στο να κάνετε αποκαλύψεις από αφοσίωση και στο να εμπλέκεστε στις υποθέσεις άλλων. Έχετε να επιλέξετε: Από τη μία πλευρά είναι η αξιοπιστία σας, από την άλλη διακυβεύεται το κύρος κάποιου. Αρχίστε αποφεύγοντας οτιδήποτε εντάσσεται στη σφαίρα του κουτσομπολιού… Μπορεί κάποιος να δοκιμάζει την εχεμύθειά σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, καθίστε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων! Ακόμα κι αν κάποιος φαντάζει αμετακίνητος στις θέσεις του, το χάρισμά σας στην πειθώ είναι οξυμένο… Φροντίζει γι’ αυτό μια γοητευτική σύμπραξη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Θα χρειαστούν κάποιες υποχωρήσεις – αλλά πρέπει να μείνετε πιστοί στις αρχές σας. Η επιμονή σας θα είναι το μέσο για να βγείτε στρατηγικά νικητές, έχοντας καταλήξει στις ενδεδειγμένες λύσεις για όλες τις πλευρές!

ζώδια σήμερα 18/11 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μειώστε ταχύτητα! Όσο κι αν νιώθετε έτοιμοι να εφορμήσετε, αν παραλείψετε σημαντικά στοιχεία θα στραφούν όλα εναντίον σας στη συνέχεια. Την προειδοποίηση στέλνει η συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα: Δεν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, ορμώμενοι από εγωισμό ή τους φόβους σας. Αντ’ αυτού, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και ερευνήστε κάθε πτυχή των θεμάτων σας. Αργότερα θα είστε ευγνώμονες γι’ αυτή τη διαδικασία – που είναι μαραθώνιος, όχι κατοστάρι!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Ώρα να προβληθείτε, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό επιτάσσει μια σύμπραξη «δημοσιότητας», ανάμεσα στη Σελήνη και τον μάγο Ποσειδώνα. Το όνομά σας φωταγωγείται, γι’ αυτό φροντίστε να είναι οργανωμένα και ενημερωμένα τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα λάβετε πολλά μηνύματα, τόσο για προσκλήσεις όσο και για επαγγελματικές ευκαιρίες. Μην αμελήσετε να εκφράσετε δημοσίως την εκτίμησή σας σε συμμάχους και θαυμαστές σας. Το καλό κάρμα κάνει τον κόσμο να γυρίζει και να εξελίσσεται!

ζώδια σήμερα 18/11 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, σπιτικό για εσάς είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας! Μοιραστείτε αγάπη σας με τους δικούς σας ανθρώπους, τιμήστε τις σχέσεις σας με μικρές κινήσεις τρυφερότητας. Δώστε μια πιο οικεία χροιά σε κάθε επαφή σας, ακόμα και μέσω διαδικτύου. Εκφράστε σε άτομα που ξέρετε ότι περνούν δύσκολα, την προθυμία να τα ακούσετε χωρίς διακοπές ή κριτική. Ένα μήνυμα έγνοιας είναι επίσης όμορφο: Ακόμα κι αν δεν απαντήσουν άμεσα, θα εκτιμήσουν την ευγενική χειρονομία σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θεωρείτε τη γενναιοδωρία ένα θαυμάσιο χάρισμα για το οποίο αναμένετε ανταλλάγματα; Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι έτσι, χάρη στη συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Για ό,τι συνοδεύετε με προσδοκίες, δημιουργείτε έδαφος για απογοητεύσεις. Είναι καιρός να στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων, να δίνετε χωρίς να προσβλέπετε να πάρετε. Η εμπιστοσύνη και η ισορροπία στο «δούναι και λαβείν», είναι αξίες που κατακτώνται με εξάσκηση!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μην ωραιοποιείτε τον τρόπο που ξοδεύετε! Είναι καιρός να κοιτάξετε ρεαλιστικά τις οικονομικές σας πρακτικές, με τη βοήθεια μια σύμπραξης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Σίγουρα αρχικά απαιτείται ένας έλεγχος των δαπανών σας, για να συνειδητοποιήσετε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Αν κοιτάξετε πίσω, θα διαπιστώσετε ότι έχετε προοδεύσει περισσότερο σε φάσεις υπομονής και προοπτικών. Θέστε όρια στα έξοδά σας και ακολουθήστε πιστά το καινούργιο πλάνο που θα στήσετε. Έτσι θα επιστρέψετε σε πορεία κερδών πολύ σύντομα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, πάψτε να σπαταλάτε άσκοπα τον χρόνο και την ενέργειά σας! Οι προσωπικοί σας στόχοι δεν πρέπει να αποτελούν μια καθημερινή μάχη. Η Σελήνη στο ζώδιό σας, ζητά να απλώνετε το χέρι σας μέχρι εκεί που φτάνει και να απλοποιήσετε τα όνειρά σας. Και δεν χρειάζεται να πορεύεστε μόνοι, όπως διευκρινίζει ο ευέλικτος Ποσειδώνας στον 3ο Οίκο σας της συνεργασίας. Η σύμπραξη με τα κατάλληλα και ικανά άτομα, θα σας ανακουφίσει από το μεγάλο βάρος που κουβαλάτε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αποφύγετε κάθε τομέα αλληλεξάρτησης! Είναι πιθανό να θολώσουν οι γραμμές των ορίων, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να βοηθήσετε φίλους ή αγαπημένους, δεν μπορείτε να σώζετε πάντα τους άλλους. Χωρίς να τους παραμερίσετε, προτιμήστε να τους θέσετε ερωτήματα που θα τους οδηγήσουν σε βοηθητικά συμπεράσματα. Κρατήστε τους το χέρι και για να τους στηρίξετε – αλλά πρέπει να ενδυναμωθούν και να γίνουν αυτάρκεις!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Δεν είναι κακό να μοιράζεστε τη σκηνή με άλλους, αγαπητοί Ιχθύες! Αφού σας αρέσει να έχετε κόσμο γύρω σας, ας είστε συμπρωταγωνιστές. Δείτε τα πλεονεκτήματα αυτής της πτυχής, χάρη στη συνεργατική συνάντηση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Κάθε είδους ανταλλαγή ιδεών θα φέρει δημιουργική ροή, γι’ αυτό αποφύγετε να μπερδέψετε τον οίστρο με ρομαντικές σπίθες… Λίγο φλερτ δεν βλάπτει – αλλά μπορείτε να το εξερευνήσετε και αργότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365