Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Έρχεται κακοκαιρία με σημαντική πτώση στη θερμοκρασία και πολλές βροχές

Με σημαντική πτώση στη θερμοκρασία και πολλές βροχές

Κακοκαιρία αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς ο καιρός θα αλλάξει, με σημαντική πτώση στη θερμοκρασία και πολλές βροχές.


Όσον αφορά τον καιρό την Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΜΥ στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις, από το μεσημέρι πιο πυκνές στη δυτική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο από το μεσημέρι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά ενώ δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά και τα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Γενικά αίθριος και από το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΣΑΜΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα δυτικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Aνεμοι: Βόρειοι βορειανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές .Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365