Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Παίκτρια γκολφ προκαλεί: «Όταν βγαίνω στο γήπεδο για να παίξω, δεν φοράω εσώρουχο» - ΦΩΤΟ

Παίκτρια γκολφ προκαλεί: «Όταν βγαίνω στο γήπεδο για να παίξω, δεν φοράω εσώρουχο» - ΦΩΤΟ

Η 27χρονη αθλήτρια του γκολφ Πέιτζ Σπίρανακ, ξέρει να προκαλεί τόσο με την εμφάνιση της, όσο και με τις ατάκες της.


Διαβάστε μερικές: «Ο άνδρας μου έχει μεγάλη κατανόηση. Μου λέει, μάλιστα, να δείχνω περισσότερη "χαράδρα", όταν φωτογραφίζομαι».

Μια άλλη δήλωση της χυμώδους Πέιτζ είναι ότι «είμαι ένας εύκολος στόχος για το μίσος των άλλων. Στην αρχή της καριέρας μου τα έπαιρνα όλα πολύ σοβαρά, εν τέλει όμως δεν έχει σημασία. Λίγο μίσος δεν κάνει κακό, διότι δείχνει ότι κάνεις κάτι διαφορετικό, κι αυτό είναι που προκαλεί αντιδράσεις. Δεν μπορείς να φέρεις την αλλαγή, εάν όλοι συμφωνούν μαζί σου».

Μια τρίτη ατάκα της Πέιτζ: «Όταν βγαίνω στο γήπεδο για να παίξω γκολφ δεν φοράω εσώρουχο».

Απολαύστε την:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365