Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Αριδαία: Αλαλούμ με τις τιμές των Covid Τεστ στα ιδιωτικά εργαστήρια

Τι λένε τα εργαστήρια

Πολλά παράπονα δεχόμαστε στο Aridaia365 από αναγνώστες μας, για το γεγονός πως σε συγκεκριμένα ιδιωτικά κέντρα δεν έχουν αλλάξει οι τιμές των τεστ για τον Covid-19. Θυμίζουμε πως από σήμερα ισχύει πλαφόν.


-Για μοριακό τεστ PCR η ανώτατη τιμή ορίζεται σε 40 ευρώ

-Για rapid test η ανώτατη τιμή ορίζεται στα 10 ευρώ


Συγκεκριμένα σήμερα, σε μικροβιολογικό κέντρο της Αριδαίας, αποχώρισαν διαμαρτυρόμενοι, χωρίς να εξεταστούν πολλοί πολίτες, οι οποίοι αντιλήφθηκαν πως οι τιμές δεν έχουν αλλάξει. 


Τι λένε τα εργαστήρια


Πάντως πολλοί ιδιώτες εργαστηριακοί γιατροί έχουν αρχίσει ήδη να διαμαρτύρονται για τις χαμηλές τιμές, καθώς επισημαίνουν ότι είναι κάτω του κόστους. Γι αυτό είναι πιθανό το επόμενο διάστημα ιδιωτικά διαγνωστικά εργαστήρια να σταματήσουν να πραγματοποιούν τεστ για τον κορονοϊό, καθώς ο κλάδος θεωρεί ασύμφορες τις νέες τιμές.


Σίγουρα πρέπει να βρεθεί μία λύση, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, τα εργαστήρια οφείλουν να τηρούν την Υπουργική Απόφαση και να χρεώνουν τα τεστ στην τιμή που ορίζει αυτή.

3 σχόλια:

  1. άλλος ένας κλάδος ο οποίος θέλει να πλουτίσει σε βάρος του κόσμου...και αυτοί οι επαγγελματίες θα κουνάνε το δάχτυλο σε όλους τους άλλους...δεν συμφέρει λέει..δηλ πόσο κοστίζει ένα τεστ ;πόσο τις εκατό δηλ. θέλουν να βγάλουν κέρδος...απλα είναι τυχεροί γιατί ζούνε στο Ελλαδιστάν...αν ήταν αλλού θα τους έκλειναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια λέξη μόνο αξίζει ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλον τον νόμο γίνετε αυτό ζητάνε 40 για το τεστ και αλλά 40 το λιγότερο για παροχή υπηρεσιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365