Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Πέτσας: Δεν είμαστε κοντά σε lockdown στην Αττική – Ποια μέτρα θα είναι τα επόμενα

Ανέφερε πως ένα από τα μέτρα που θα παρθούν άμεσα αν χρειαστεί θα είναι η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο νομό

Η Αττική δεν βρίσκεται κοντά σε ένα lockdown, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.


Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Πέτσας τόνισε πως αυτό που προέχει τώρα είναι το να δει η κυβέρνηση εάν τα μέτρα που έχουν παρθεί θα έχουν αποτέλεσμα.


Ανέφερε πως ένα από τα μέτρα που θα παρθούν άμεσα αν χρειαστεί θα είναι η απαγόρευση μετακίνησης σε άλλο νομό.


“Τα μέτρα που έχουμε πάρει και από την προηγούμενη βδομάδα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός και τα μέτρα του τοπικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες παίρνονται ακριβώς για να μπορέσουμε τον Νοέμβριο να τιθασεύουμε το δεύτερο μεγάλο κύμα του κορονοϊού ώστε να είναι πιο αισιόδοξος ο Δεκέμβριος δεδομένου ότι θέλουμε να κινηθεί και η αγορά προκειμένου να μην έχουμε μία καθίζηση οικονομική” είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Υποστήριξε επίσης πως αντίθετα με τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, η αύξηση των κρουσμάτων δεν είναι εκθετική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365