Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020

SMS στο 13033: Τι κωδικό στέλνετε αν πρέπει να πάτε στο συνεργείο

Δεν υπάρχει περίπτωση πελάτης αυτή τη στιγμή να θέσει σε προτεραιότητα την συντήρηση του αυτοκινήτου του

Τα συνεργεία αυτοκινήτων δεν έχουν κατεβάσει "ρολά" και εξακολουθούν να λειτουργούν κατά τη διάρκεια του lockdown. 


Ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), ενημερώνει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος η προσέλευση στα συνεργεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη και επιτρέπεται.


Μεταξύ των καταστημάτων που θα είναι ανοιχτά και εν μέσω καραντίνας είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.


Για να επισκεφθεί κάποιος τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα πρέπει να στείλει τον κωδικό «2» (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης) με SMS στο 13033 ή να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα.


«Ο τζίρος έχει πέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση πελάτης αυτή τη στιγμή να θέσει σε προτεραιότητα την συντήρηση του αυτοκινήτου του, θα προσπαθήσει να καλύψει κάποιες άλλες ανάγκες», δήλωσε ο Γιώργος Αλικάκος, Γενικός Διευθυντής Αντιπροσωπίας Αυτοκινήτων στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην κάμερα της ΕΡΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365