Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την επιδότηση έως 30.000 ευρώ για δημιουργία eshop

Για τον στον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας, δήλωσε ότι το 50% των χρημάτων θα είναι μη επιστρεπτέο

Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής, προανήγγειλε για τις αρχές του έτους, ο αναπληρωτής υπουργός  Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Επίσης, αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα που θα «τρέξει» μέσα στις επόμενες μέρες που επιδοτεί την αγορά εξωτερικών θερμαντικών σωμάτων για τον κλάδο της εστίασης σημειώνοντας ότι «δεν είναι απαραίτητο να αγοραστούν τώρα οι εξωτερικές θερμάστρες. Μπορεί ο επιχειρηματίας να τις είχε αγοράσει από το πρώτο lockdown και τώρα απλώς να προσκομίσει ό,τι τιμολόγια έχει και να πληρωθεί».


Τέλος, ανέφερε ότι στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή υπάρχει ρήτρα μη απόλυσης. Δηλαδή αν κάποιος που έχει λάβει την επιστρεπτέα προκαταβολή απολύσει εργαζόμενο, υποχρεούται να τον επαναπροσλάβει και θα του επιβληθεί και πρόστιμο. Για τον στον 5ο κύκλο της επιστρεπτέας, δήλωσε ότι το 50% των χρημάτων θα είναι μη επιστρεπτέο, ενώ επανέλαβε ότι θα ακολουθήσει και 6ος κύκλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365