Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή είναι η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα στη βαλίτσα

Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα. Το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε στα Βίλια μέσα στη βαλίτσα. 


Πρόκειται για μία γυναίκα κινεζικής καταγωγής, γεννημένη το 1982, που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Μεταξουργείου. 


Το θύμα ονομάζεται Qiu Yun Lin και είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου από την περιοχή του Μεταξουργείου. Μάλιστα το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της γυναίκας και είχε αναρτήσει Missing Alert καθώς οι δικοί της υποστήριζαν ότι συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.


Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και καφέ τσάντα. Είχε ύψος 1.55 και κανονικό βάρος.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος της φαίνεται να ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της.  Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχε χορηγηθεί βίαια.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365