Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

«Περίεργο» τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς κατά τη διάρκεια παρακολούθησης

Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης

Δυο αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τραυματίστηκαν σε τροχαίο όταν τους χτύπησε αυτοκίνητο ενώ παρακολουθούσαν υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών και αναζητούσαν ευκαιρία να κάνουν επιχείρηση για τη σύλληψή τους. Στην Εντατική γυναίκα αστυνομικός, τραυματίας και ο συνάδελφός της.


Το τροχαίο σημειώθηκε στη Βούλα, το μεσημέρι της Πέμπτης (03.12.2020) και ενώ οι δυο αστυνομικοί της Δίωξης επέβαιναν σε μηχανή που παρακολουθούσε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι για διακίνηση ναρκωτικών.


Η παρακολούθηση του αυτοκινήτου των υπόπτων γινόταν στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών στα νότια προάστια. Οι δυο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στο τροχαίο επέβαιναν σε μηχανή και παρακολουθούσαν τους υπόπτους από απόσταση. 


Ενώ έψαχναν την ευκαιρία για επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των δυο υπόπτων, ένα αυτοκίνητο, που δεν συμμετείχε στην παρακολούθηση και ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολίτη, χτύπησε τη μηχανή των αστυνομικών, με αποτέλεσμα τα δυο στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών να βρεθούν στο δρόμο!


Τόσο ο οδηγός όσο και η συνοδηγός της μηχανής τραυματίστηκαν. Η νεαρή κοπέλα έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και κρίθηκε αναγκαίο να μπει αμέσως στην Εντατική, προκειμένου να χειρουργηθεί. Η κατάστασή της είναι σοβαρή αλλά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365