Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Τι θα ανοίξει μέσα στον Ιανουάριο – Πότε θα γίνει η επανεκκίνηση στην εστίαση

Τα σχέδια για την εστίαση

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε σταδιακή άρση του lockdown από τον Ιανουάριο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η κυβέρνηση έχει στόχο το άνοιγμα των σχολείων στις 8 Ιανουαρίου και αυτό θα αποτελέσει την επανεκκίνηση της κοινωνίας.


Στις 11 ή στις 18 Ιανουαρίου θα ανοίξει μερικώς η αγορά καθώς θα ξεκινήσουν τα ψώνια από τους καταναλωτές μέσα από τον κατάστημα. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια αυτό να συμβεί στις 11 Ιανουαρίου ώστε να συμπέσει με την έναρξη των εκπτώσεων. Ο τρόπος θα είναι απλός. Θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε στο κατάστημα, θα δοκιμάζουμε και θα πληρώνουμε.


Στις 20 Ιανουαρίου θα ληφθεί απόφαση για τις μετακινήσει από νομό σε νομό καθώς στην κυβέρνηση θέλουν να υπάρχει δυο εβδομάδες περιθώριο από το άνοιγμα των σχολείων ώστε να δουν τα αποτελέσματα.


Για την υπόλοιπη αγορά τώρα και κυρίως την εστίαση, δηλαδή οι καφετέριες, τα μπαρ, τα εστιατόρια αλλά και τα θεάματα όπως τα θέατρα και τα σινεμά οι πρώτες πληροφορίες λένε πως πάνε από το τέλος Φεβρουαρίου και μετά.


Και αυτό γιατί να ανοίξουν θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων κάτι που δεν πρόκειται να έχει συμβεί μέχρι το Μάρτιο τουλάχιστον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365