Τρίτη, 6 Ιουλίου 2021

Η συνταγή της ημέρας: Το σουφλέ της γιαγιάς, με πατάτα και χοιρινό

Η συνταγή της ημέρας

Δείτε την συνταγή:


Υλικά Συνταγής
6-8 πατάτες βραστές
1-2 μπριζολίκια χοιρινά
λίγο κεφαλοτύρι
λίγο κασέρι (κατά προτίμηση πικάντικο)
3 αυγά
λίγο γάλα
αλάτι, πιπέρι, κοκκινοπίπερο, ρίγανη
1-2 κ.σ. αλεύρι
λίγο ελαιόλαδο!

Εκτέλεση Συνταγής
Κατ'αρχάς βράζουμε καλά τις πατάτες. Μόλις μαλακώσουν τις κόβουμε σε κομμάτια της αρεσκείας μας.
Παράλληλα, πασπαλίζουμε τα μπριζολίκια μας με τα μπαχαρικά, δηλαδή αλάτι, πιπέρι, κοκκινοπίπερο, ρίγανη.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς.
Σε ένα ταψί, απλώνουμε τις βραστές πατάτες σε κομμάτια μαζί με τα μπριζολίκια και περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο για 20-30 λεπτά για να ψηθούν τα βασικά υλικά του σουφλέ μας (ή μέχρι να δουμε ότι ροδίζουν όσο θέλουμε).
Έπειτα, τρίβουμε το κεφαλοτύρι και το κασέρι.
Χτυπάμε τα αυγά μας με το γάλα και το αλεύρι. 
Περιχύνουμε το φαγητό με τα τυριά και το μείγμα των αυγών ώστε να «καλύψουμε» όλες τις πατάτες και το κρέας.
Ψήνουμε το σουφλέ ώσπου να λιώσουν τα κασέρια και να ροδίσει το φαγητό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365