Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 11/12 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, προσέξτε μήπως χρεώνεστε με «κρυμμένα» κόστη! Μια αντίθεση του ορμητικού Ουρανού με τη Σελήνη στον τομέα σας των χρημάτων, μπορεί να διαφωτίσει κάποιες σκιώδης πτυχές. Δεν είναι όλοι ειλικρινείς με τις προσδοκίες στους στις οικονομικές συνδιαλλαγές.
Πριν πληρώσετε για κάτι, μελετήστε την πολιτική επιστροφών και αποζημιώσεων. Μην βιαστείτε να εμβάσετε χρήματα, αν ετοιμάζετε κάποιες συνεργασίες να ζητήστε και γραπτώς όσα συζητήσετε. Ακόμα και κι αν κάτι σας φαντάζει αδέξιο τώρα, μπορεί στο μέλλον να διασώσει σχέσεις κάθε είδους! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Πάρτε βαθιές ανάσες στις προσεγγίσεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον ανυπόμονο Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει τριβές αν κάποιοι έχουν παράλογες απαιτήσεις από εσάς.
Αντί παρορμητικά να γίνετε επιθετικοί, προσπαθήστε να στραφείτε στο πλεονέκτημα της αμφιβολίας… Ίσως η άλλη πλευρά δεν γνωρίζει ότι σας κεντρίζει – και δεν θέλετε να κάψετε γέφυρες.
Αντιπροτείνετε κάτι που θα εξυπηρετήσει και τα δύο μέρη. Με το ίδιο σκεπτικό να χειριστείτε και κάθε σύγκρουση στην προσωπική σας ζωή! 

ζώδια σήμερα 11/12 Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μόνη σταθερή αλήθεια είναι η αλλαγή! Θα το συνειδητοποιήσετε έντονα, υπό μια αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό. Αλλά μπορείτε να αποκτήσετε συνήθειες ή «τελετουργικά» που να σας κρατούν προσγειωμένους και ισορροπημένους. Για παράδειγμα, να καταγράφετε τις σκέψεις σας, να κάνετε διαλογισμό ή μια μεγάλη βόλτα το πρωί ή πριν κοιμηθείτε. Αν φοράτε ή βλέπετε πιο συχνά κάτι που έχει συναισθηματική αξία για εσάς, θα νιώθετε πιο γειωμένοι εν μέσω κάθε χάους! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην συμβιβάζεστε με τα καπρίτσια που θέλουν να σας επιβάλλουν οι άλλοι, αγαπητοί Καρκίνοι! Αντί να κάνετε εξαντλητικούς διαλόγους για να βρείτε τις χρυσές τομές, πάρτε τον έλεγχο. Τα οράματα και η διαίσθησή σας μπορούν να καθοδηγήσει κάθε ομαδικό εγχείρημα. Αν οι εντάσεις είναι πολλές, προτιμήστε να εργαστείτε αυτόνομα για λίγο… Είναι αλήθεια ότι θα τα καταφέρετε καλύτερα, όσο υπάρχει όλο αυτό το δράμα! 

ζώδια σήμερα 11/12 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, μια απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να σας πιέσει αφόρητα! Ξεχάστε την αυτοσυγκράτηση, μπορεί και να ξεσπάσετε σε κλάματα αν δεν έχετε στο πλάι σας ένα υποστηρικτικό άτομο. Ίσως να προκύψει ένα εργασιακό θέμα αφού έχετε σχολάσει και να σας κάνει έξαλλους. Μην προσπαθήσετε καν να αντεπεξέλθετε μόνοι, απευθυνθείτε σε έναν φίλο ή μέντορα που θα σας ισορροπήσει… Και κυρίως, μην πάρετε τίποτα προσωπικά! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, εσείς κάνετε σχέδια και το σύμπαν γελά! Αυτό θα σκεφτείτε, εξαιτίας μιας αντίθεσης της Σελήνης με τον αεικίνητο Ουρανό στον επικοινωνιακό τομέα σας. Καλείστε να χειρίζεστε καθετί τη στιγμή που προκύπτει και να ακολουθείτε τη ροή των γεγονότων. Όσο κι αν σας ταράζει, μπορείτε να δράσετε αυθόρμητα και δημιουργικά. Ίσως κάνετε μια παρορμητική απόδραση ή ακυρώσετε μια μετακίνηση που σας αγχώνει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην κάνετε κάτι αμετάκλητο! 

ζώδια σήμερα 11/12 Ζυγός

Προσέξτε κάθε έντονο συναίσθημα που θα αναδυθεί, αγαπητοί Ζυγοί! Μια σύγκρουση της Σελήνης με τον επιθετικό Ουρανό, μπορεί να εκτοξεύσει ζήλιες, φόβους ή ανησυχίες… Σε σημείο να νιώσετε ότι οι καταστάσεις είναι «ή του ύψους ή του βάθους». Είναι απαραίτητο να περιορίσετε κατά το δυνατόν το άγχος και να στραφείτε σε προσγειωμένα άτομα που εμπιστεύεστε. Χρειάζεστε ανθρώπους που να σας δείξουν τη ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων, όχι να ρίξουν λάδι στη φωτιά! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα είναι λίγο το να χαρακτηρίσετε «δύστροπο» ένα άτομο στη ζωή σας! Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον υπερβολικό Ουρανό, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε κάθε βήμα. Όσο κι αν σας κεντρίζει το εν λόγω άτομο, μήπως φέρνει στην επιφάνεια θέματα άξια προβληματισμού; Αντί να γίνετε αμυντικοί, μπορείτε να συνεργαστείτε για να βρείτε τη μέση λύση. Αν δεν είστε σε θέση να συζητήσετε, καλύτερα να επανέλθετε όταν αλλάξει η ατμόσφαιρα! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Παραμερίστε λίγο την ανάγκη σας για έλεγχο, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη συγκρούεται με τον εριστικό Ουρανό στον 6ο Οίκο σας των λεπτομερειών. Παραδοθείτε επί του παρόντος, αφήστε τα πράγματα να πάρουν τη ροή τους. Αφήνοντας τους άλλους να δείξουν τη γνήσια πλευρά τους, θα δείτε ποια είναι τα όριά τους. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσετε ή θα χάσετε κάτι, σημασία έχει να μην αυταπατάστε πλέον. Φυσικά υπάρχει και η πιθανότητα να εκπλαγείτε ευχάριστα, κάτι που θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη με διάρκεια ανάμεσά σας! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μην βγάζετε όλα τα ταλέντα σας σε δημόσια θέα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Όταν προθυμοποιείστε να κάνετε τα πάντα, δεν υπολογίζετε την προσωπική σας ισορροπία. Αυτό υπογραμμίζει μια δραματική αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό. Προτιμήστε να σχεδιάζετε τα βήματά σας, στήνοντας και ένα εναλλακτικό σχέδιο ή απευθυνόμενοι στις διαδικτυακές επαφές σας για στήριξη. Να θυμάστε ότι πάντα έχετε επιλογές, για να παραμείνετε πιο ήρεμοι και προσγειωμένοι! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, φαίνεται ότι δεν είναι γαλήνιο το βασίλειό σας! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση της Σελήνης με τον εριστικό Ουρανό, που διαταράσσει το σπιτικό σας. Ένας συγγενής, φίλος ή συγκάτοικος μπορεί να αντιδράσει, αν διαθέτετε περισσότερο χρόνο στη δουλειά αντί μαζί του. Ίσως εσείς δεν σχολιάζετε ότι θέλετε να εκτιμώνται όσα προσφέρετε, να μην σας θεωρούν οι άλλοι δεδομένους. Είναι καιρός να τους υπενθυμίσετε πόσο επωφελούνται κι αυτοί από τη σκληρή δουλειά σας! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, διαβάστε τα ψιλά γράμματα! Μια αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, απαιτεί να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι δόλιες, όπως και τα λόγια τρίτων, σε σημείο να βρεθείτε σε δύσκολη θέση αργότερα. Να ζητήσετε τα πάντα γραπτώς, ώστε να είναι βέβαιο ότι όλες οι πλευρές κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365