Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 31/12 Κριός 


Αν είχατε καιρό να μιλήσετε με τον αγαπημένο σου και ν’ ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον, τώρα σας δίνεται μια υπέροχη ευκαιρία να το κάνετε. Δεν θα αγωνιστεί κανένας από τους δυο σας να βρει τα λόγια για να εκφράσει τα συναισθήματά του….κάτι που στο παρελθόν ήταν σοβαρό ζήτημα.
Τα δύσκολα θέματα, θα αντιμετωπιστούν απροσδόκητα εύκολα μέσα από μια αμοιβαία προσπάθεια… αν η επικοινωνία ανάμεσά σας, παραμείνει ισορροπημένη.

ζώδια ταύρος

Τυχαίες σκέψεις, οδηγούν σε καταπιεσμένες αναμνήσεις…. που αναδύονται τώρα. Είτε το μυαλό σου είναι στραμμένο στον πρώην σου είτε θέλεις να ρισκάρεις στην υπάρχουσα σχέση σου…θα ανακαλύψεις πως το παρελθόν, ανταποκρίνεται στο παρόν.
Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, μπορείς να απελευθερώσεις τη λύπη σου.
Οποιαδήποτε θαρραλέα και ειλικρινή κίνηση κάνεις τώρα, θα είναι κάτι για το οποίο δε θα μετανιώσεις αργότερα…γι’ αυτό προχώρα!

ζώδια προβλέψεις 31/12 δίδυμοι

Η Σελήνη θα δώσει μια υπέροχη ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου. Θα υποστηρίζεται επίσης, με επιπλέον ευαισθησία. Γι’ αυτό άφησε να σε βοηθήσει να εκφράσεις με σαφήνεια τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου. Δε θα δυσκολευτείς να βρεις τις σωστές λέξεις για να κάνεις τον εραστή σου να χαμογελάσει. Εκμεταλλεύσου τώρα, την βελτιωμένη σου εκφραστικότητα!

ζώδια καρκίνος

Το φεγγάρι στο ζώδιό σου θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου και θα σε κάνει να βασίζεσαι λιγότερο στα λόγια….ενώ θα είσαι σε θέση να εκφράζεσαι διαισθητικά με πράξεις. Επίσης, μπορεί να δείξεις μεγαλύτερη ευαισθησία στις ανάγκες του αγαπημένου σου και να τον υποστηρίξεις, όπου έχεις τη δυνατότητα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα ανακαλύψεις, πως το τελείωμα της χρονιάς σε βρίσκει με μια πιο ουσιαστική σύνδεση με τον αγαπημένο σου.

ζώδια προβλέψεις 31/12 λέων

Η Σελήνη επηρεάζει την απόσπαση και την απομόνωση… κι αυτό θα επηρεάσει το πόσο κοινωνική σκοπεύεις να είσαι. Σου προσφέρει όμως την ευκαιρία να δεις πώς τα έχεις καταφέρει αυτή τη χρονιά με τα ερωτικά σου θέματα. Είσαι ισχυρότερη και πιο ανθεκτική συναισθηματικά. Αυτές οι ενισχυμένες ιδιότητες θα οδηγήσουν την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, σε μια νέα κατεύθυνση, τους επόμενους δώδεκα μήνες.

ζώδια παρθένος

Αν νιώθεις πολύ παθιασμένη, τότε αυτή η ενέργεια θα χρειαστεί μια θετική ή πιο ευχάριστη διέξοδο. Η αυτοσυγκράτηση που επικρατεί επίσης, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τον παθιασμένο σκοπό σου, πιο ρεαλιστικά και προσγειωμένα. Καθοδηγήσου από τη διάθεση – ή τη λίμπιντο σου. Αλλά να θυμάσαι, πως μια ήρεμη και πρακτική προσέγγιση…. μπορεί να είναι εξίσου σέξι – ή πιο σέξι!

ζώδια προβλέψεις 31/12 ζυγός

Η φετινή χρονιά πιθανότατα έφερε πολλά μαθήματα στον ερωτικό σου τομέα. Πριν ξεκινήσει η καινούργια χρονιά όμως, ίσως επωφεληθείς απ’ αυτά. Η απόκτηση μιας πιο ρεαλιστικής κατανόησης των αναγκών της καρδιάς σου, θα σε ενθαρρύνει να προωθήσεις τα παθιασμένα σου όρια ή να διασχίσεις λεπτές γραμμές που δεν τολμούσες στο παρελθόν. Προς το παρόν, μείνε ήρεμη και άφησε ένα κύμα σαφήνειας, να φέρει εμπνευσμένες γνώσεις… Επειδή κρατούν ενδείξεις, για την κατεύθυνση της ερωτικής σου ζωής.

ζώδια σκορπιός

Το άνοιγμα σε ένα συγκεκριμένο άτομο είναι ιδανικό για τη συναισθηματική σας σύνδεση και θα οδηγήσει στη δημιουργία σχέσης. Μιλάς την αλήθεια σου, από τα βάθη της καρδιάς σου τώρα. Δες πώς αυτή η κίνηση, ανοίγει το δρόμο για μια αυθεντική και αξέχαστη αλληλεπίδραση. Το περιβάλλον εμπιστοσύνης που δημιουργείς, κάνει κάθε ερωτικό μήνυμα που προσφέρεις…. πολύ πιο βαθύ!

ζώδια τοξότης

Αν κάτι στη σχέση σου, γίνεται ολοένα και πιο πολύπλοκο, τότε πρέπει να ορίσεις κάποια συναισθηματικά όρια…. μέχρι να καταφέρεις να το αντιμετωπίσεις. Ίσως δοκιμάσεις να κάνεις μια «συναισθηματική αναβάθμιση». Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι ανάγκες σου μπορεί να εξελιχθούν σε ένα πολύ νέο επίπεδο, σύντομα. Αν είσαι σε σχέση, τότε η εμβάθυνση του δεσμού σου θα περιλαμβάνει μερικές νέες υποσχέσεις απέναντι στον εραστή σου! 

ζώδια αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα αισθανθείς την επιθυμία να εκφράσεις κάποιες καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Το να εκφραστείς όμως απότομα, δεν θα είναι το ίδιο αποτελεσματικό – ή σέξι – όσο μια ήρεμη και ήπια προσέγγιση. Έτσι, προσπάθησε να συνδεθείς με τις ώριμες δονήσεις που προσφέρονται. Θα βοηθήσουν ό, τι πεις ή μεταφέρεις, ν’ ακουστεί και να γίνει κατανοητό. Ταυτόχρονα, θα κάνουν μια ξεχωριστή στιγμή…. ακόμα πιο αξέχαστη!

ζώδια υδροχόος

Αν ο εραστής σου, αναζητά κάποιες απαντήσεις, τότε πιθανότατα θα του τις δώσεις. Μπορεί επίσης να πιστέψεις πως η γενναιοδωρία που δείχνεις παράλληλα με το χρόνο και την προσοχή σου, δεν θα είναι απαρατήρητη… αλλά θα εκτιμηθεί. Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να σώσεις την ημέρα προσφέροντας στον αγαπημένο σου, μια εικόνα των αναγκών σου.

ζώδια ιχθύες

Η Σελήνη που επηρεάζει τους παθιασμένους στόχους, θα αλλάξει μερικές αντιλήψεις σου. Όμως η αλήθεια που σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια, φαίνεται πως αναδύεται. Όσο περισσότερο δείχνεις στον εραστή σου, πως δεν κρατάς σέξι μυστικά, τόσο πιο διαφανής θα είναι μαζί σου. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό γνωρίζεις κάποιον, πρόκειται να τον δεις όπως πραγματικά είναι. Το ίδιο κι αυτός! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365